Valborg!

Glad Valborg underbara människor! Idag har Kajfamiljen utökats och vi är minst sagt överlyckliga! Idag öppnar vi därför som vanligt och riktar in oss på en minst sagt mysig brunch & á la carte! Välkomna in i värmen och imorgon demonstrerar vi, så då syns på vi Sergelstorg! Alltså ingen lunch.

tisdag är det som vanligt och vi firar in våren med Frispelsteatern samt lunch och á la carte på kvällen! Idag njuter vi av våren och försommarvärmen!

Glad Valborg önskar en överlycklig Kaj med familj! 

Ljuva fredag

Ja då var det äntligen dags för fredag igen och som vi har väntat!
Veckan har verkligen bjudit på ett riktigt skådespeleri med allt från strålande varm sol till is och snö samt någon enstaka stormvind. Vi har maxat och haft storrush på lunchen med många glada gäster och trötta men ack så lyckliga kockar och servis. Kvällarna har löst av varandra med skönsång, hundben och en och en annan massage.
Ikväll är det lönefest och såklart står våra dörrar vidöppna för er, varmt välkomna in!
Imorgon är det kulturnatt i Stockholm och såklart står vi redo! Inte bara med Happy Hour och bra musik, det finns nog också något gott att knapra på! Mer info följer!
Söndag är det Brunch som vanligt och som de flesta har längtat!
Mimosa med champagne eller en utsökt pizza eller varför inte långa samtal med den berömda burnchtallriken och latte? Oavsett ditt humör så löser vi det!
Nämnde jag gigantiskt dessertbord för 95:-?
Måndag är det ingen lunch då Kaj och Co ska ut och demonstrera för mer mat, mer musik och mer sol! Vi tror nämligen att kärleken kommer på köpet.

Tisdag är det 2 maj och vi har öppet som vanligt samt gästas av vår fantastiska frispelsteater och den berömda pizzabuffén! Don´t miss it out!


 Nu fokuserar vi dock på kvällen! Hyllningen till helgen och att det snart är 1 maj! Brasor och firandet av våren, välkommen Valborg!
Ta med hunden och grannen, vi väntar hos Kaj
Kaj

Dags igen

Ja efter påskledighet och snökaos i Stockholmcity så är lunchen äntligen tillbaka och likaså vår á la carte med de vanliga öppetiderna.
Idag serverades det bland annat italiensk sallad, chicken paneng curry och schnitzel till lunchen och som folk har längtat.
Ikväll är det á la carte och med liveunderhållning, ja vi satsar på stort. Vi välkomnar därför återigen vår kära Frispelsteater som har laddat och laddat för den här kvällen.


"Med hjälp av publiken skapar Frispelsteatern en improviserad afton där ingenting är bestämt på förväg. Musiken uppstår i ögonblicket - historier, repliker och sångtexter lika så. Kom och se Frispelsteatern kasta sig ut i det okända skapandet av skönsång och improviserad komedi. En härlig upplevelse!

Frispelsteatern består av de välmeriterade artisterna Martin Rask, Johan Samuelsson, Carl Wernhoff samt musikern Mats B Olsson. Tillsammans har de erfarenheter från opera, teater, improvisation, musik och internationella musikaler i stora uppsättningar som Phantom of the Opera, La Traviata, Tartuffe och Red Hot Chillipeppers..."


Plats: Hemma hos Kaj
Tid: 19.00
Ordinarie inträde: 100kr
Inträde inkl. pizza: (18.30) 150kr
Inträde student/arbetslös/pensionär: 60kr (110kr med pizza)
Betalning på plats med kontant eller swish
HAPPY HOUR mellan 18.00-19.00 flasköl/cider för 45kr istället för 65kr!
Kom ihåg att hos oss är det alltid varmt, hemtrevligt, en restaurang med utsökt mat och dryck dit alla är välkomna!
Kaj

P.s bild nr 2 visar inte kvällens tips D.s

Söndagsbrunch!

Ja varmt välkomna in bortom snön och kylan. En restaurang som är fylld av värme, god mat, söndagsmusik samt doften av nybakade desserter som sakta men säkert tar plats på vårt lilla dessertbord!
Idag är en sådan där mellan-dag, mellan vinter och vår, mellan vår och sommar och mellan kyla och värme. Ta därför med dig någon du vill prata länge med, någon som du inte sett på ett tag eller kanske personen som du ser varje dag för när ni väl är inne hos Kaj då tar det ett tag innan ni vill gå därifrån.
Varmt välkomna in till Sjöstadens bästa brunch!
Kaj

 

Påskledigt

Efter mycket om och men så är det beslutat. Kaj måste besöka familj för påskmiddag och har därför bäddat fram ur förrådet sin gamla anrika segelbåt, Desireé. Kaj tar därför långledigt under både långfredagen samt påskafton och även under måndagen. Vi öppnar ändå upp för påskbrunch på söndagen och välkomnar alla till en utsökt mysig dag att få proppa våra redan fulla magar med godsaker och något svalkande att dricka.
Glad påsk och ta hand om era nära och kära!
Kaj

Måndag

Ja måndag är en ständigt återkommande dag som vi alla måste möta. Vissa hatar måndagar andra älskar dem. Vi på Kaj älskar måndagar då det innebär en ny vecka och det alla har suktat efter, LUNCH. Luncherna hos oss är intima, hektiska, underbara och såklart smakrika.
Med varierande meny och och idag speciellt långkok på fransyska samt korv från svensk gårdsgris så kan vi lugnt säga att det är succé!
Såklart finns vår utsökta raggmunk också på menyn!
Välkomna in vi har lunch mellan 11.00-13.00
Kaj!

Brunchsöndag!

Ja då var det söndag igen och vi tittar tillbaka på veckan som varit!
Med födelsedagskalas, storslagen fest som varade in på småtimmarna, succé på uteserveringen och dreglande vuxna och barn över grillbuffén samt dessertbuffén kan man säga att det har varit roligt!
Vi har även haft fotoshoot på vår nya vinkällare och vilka bilder! Resultat kommer inom kort!
Idag är det söndag och brunch blandas med sol och rosé!
Välkomna in på ett glas eller mys ute i fällen!
Kaj

 

 

Grillördag!

Ja det som hände igår i vårt fina Stockholm och mot vårt älskade land är förfärligt och vi står enade mot detta hat. Vi valde igår att ha öppet och att vara en fristad för allt ont. Hemma Hos Kaj är en restaurang som står för relationer, kärleken till mat och att kulturer ska kunna mötas. Alla är välkomna hit!
Vi hade fullsatt igår och människor hade chans att få landa, få möjlighet att prata med andra och bara va. En oas i allt kaos där grill blandades med lugn musik, kramar och nyheter samt tårar och skratt. Vi viker oss inte och vi fortsätter att sprida budskapet om mat, kärlek och musik! 

Idag är det en ny dag och restaurangen öppnade redan för 3 timmar sedan då det var lovande med sol. Nu står grillen på plats och hela uteserveringen är framtagen. En symbol för att sommaren är påväg och att det blir bättre! 
Ikväll ska det dansas och livet ska firas samt hyllas!
Välkomna till en restaurang som står upp för maten, drömmarna och såklart livet självt!
Kaj