Sköna fredag

Då är vi äntligen här! Ljuva fredag och ljuva helg! 
Varmt välkomna in i värmen och njut av kvällens tips så som entrécôte från Australien också kallad Black Angus med klyftpotatis, chilibearnise samt rödvinsås.
325:-

Vårkyckling med tomat och mozarella-sallad, dragon-aioli och rosmarin potatis.

225:-

Kaj
 

Grillfest!

Igår körde vi grillfest och vilken succé! Solen lyste, fällarna var utlagda och musiken spelades från högtalarna och ja, det var proppfullt.
Idag kör vi därför grill igen och hoppas att lika många får chans att ta del av den fantastiska energin som finns hos oss på Kaj! Eftersom det ska regna hela fredagen och lördagen är det fullbokat med ett stort bröllop så blir det därför grill idag och kanske imorgon. Vi ska bara vänta och se om vädret bestämt sig.
På grillen finns, biff, kyckling, grönsaker, fisk, tonfisk, lite rotfrukter, spenat och fetaostgjord biff men också sallader, french fries, såser och mycket, mycket mer!

295:- per person
Barnpris, javisst!
Varmt välkomna in och lyxa till det en inte så vanlig dag. Det är ju trots allt torsdag.
Kaj


 

Rosé-tisdag

Ni läste rätt! Idag är det Rosé-tisdag vilket innebär rosé från 70:- men också fantastiska deals där vi har vårt rosé från Provence med nötter eller oliver för endast 120:-!
Sedan får ni absolut inte missa våra fantastiska hjältinnor, magnumflaskor från Côte de Provence, Whispering Angel och Pierre and Paul båda på 3 l och anländer väl kylda tillsammans med en madonna fylld med is och ett litet fruktfat.
920:-
Välkomna till en restaurang med det lilla extra som tycker om att slå på succé och som är öppen för alla!
Kom, känn er nedslagna i en soffa och bara njut! Det är ju trots allt Rosé-tisdag!
Kaj

Vilodag!

Vi vill börja med att tacka alla fantastiska gäster som vi hade äran att få serva nu under midsommarhelgen. Det var minst sagt ett nöje! 
Ja midsommar blev en succé och sommarvärme blandades med både regn och orkanvindar men vi kan nog alla konstatera att mysfaktorn var hysteriskt hög!
Nu och söndagarna framöver så vilar vi upp oss så vi ska orka maxa under veckorna samt helgen. Det finns därför ingen på Kaj idag. Imorgon är det öppet som vanligt från kl 15.00!
Varmt välkomna!

Kaj

 

GLAD MIDSOMMAR!

Då är det är dagen för dagen som är dagen idag då det är midsommarafton och den dagen vi alla väntat på! Regnet har inte börjat, människorna är inte riktigt fulla ännu och förhoppningarna är inte grusade.
Hos Kaj är borden uppdukade, kostymerna på, de nya blommorna snittade och satta i fina vaser! Här är också buffén uppdukad, grillbuffé med flappstek från USA, rökt grissida från Stommen Lång, grillspett x3 , majsspett, 4 olika sorters kvalitetskorvar mm. Veg och Vegan, JA VISST!
Dessertbuffén består utav Pavlova, Créme Brûlée, Brownie á la Kaj, Pannacotta på vanilj och rabarber toppad med jordgubbar. 
Vi hos Kaj vet hur en firar midsommar och både alkoholfri samt alkohol-sprit finns på plats!
Varmt välkomna in till en restaurang som är öppen för alla, som spelar grym musik och har mat i världsklass och även använder som standarduttryck!
Hos oss får ni slappna av, luta er tillbaka och bara njuta av livet.
Glad midsommar önskar alla hos Kaj och Kaj själv såklart!
Kaj

Scampipizza

Månadens pizza och nykomling är vår egenskapade scampipizza! Denna utsökta pizza bakas i stenugn och toppas med vårlök, scampi, pinjenötter, fyllda vitlökskanter, rödlök och aioli. Denna fräscha sommarpizza är ett måste och passar utmärkt att slukas tillsammans med rött, vitt, rosé eller såklart en kall bira! 
145:- Äta på plats
115:- Take away
Varmt välkomna in!
Kaj

Midsommar!

Vi närmar oss med stormsteg och pepp är bara förnamnet!
Det ska letas sju olika sorters blommor och sillen ska fångas samt läggas in. Majstången ska kläs och dräkten ska strykas, fiolen ska stämmas och skorna putsas. Drycken inhandlas innan systemet stänger (mest ett kom ihåg för er)  och sist men absolut inte minst be, be och be mer för fint varmt väder!
Välkomna in till oss som fortfarande behåller lugnet och råddar med det svåraste!
Hos oss är ni gäster och ska bara koppla av! Vi syns bland blommorna och ängarna!
Kaj

MIDSOMMARFIRANDE!

Då var det bestämt, fredagen den 23/6 och lördagen 24/6 har vi öppet som vanligt 15.00-01.00 storköket mellan 17.00-22.00 och dagarna i ära serveras vår fantastiska grillbuffé och dessertbuffé. Alltså inte á la carte.
 

Grillbuffé 295:-
(veg, vegan och kött finns att välja av) då ingår också en förrätt bestående av sill och skärgårdstillbehör som vi bjuder på.

Dessertbuffé 85:-
bestående av chokladfontän, fruktfat, Brownie á la Kaj samt Svensk jordgubbstårta och några av Kajs favoriter finns att smaka av från det extravaganta bordet!


Barnpriser och barnportioner är inget problem och dessutom får både hundar och barnvagnar plats hos oss! Varmt välkomna själv eller med familjen, dejten eller med någon från grannbutiken och vi utlovar svensk musik och blommor!
Glad midsommar och nu njuter vi av sommarvädret innan det slår om!