Öl och fix-onsdag

Dagens dag är här! AW och mitten-i-veckan-dagen, fixar-dagen ja lillördag har många namn går också under namnet onsdag! Idag fixas det och donas i restaurangen inför den sista grillhelgen som kommer nu på fredag och lördag! Idag kör vi öl från 54:- och peppar igång oss inför helgen!!

Ta med era nära och kära och hylla sommaren 2017! Snart är det slut. 

Kaj

 

Rosé tisdag!

Med bara 3 dagar kvar innan Lunchen och de vanliga hösttiderna kommer tillbaka så drar vi oss och njuter det sista vi kan av sommaren! Idag serverar vi Rosé för hela slanten från distriktet Provence! 109:- gl 510:- fl och ja, vi har både beställt sol och värme!

Ni vet vad de säger, när de gamla knakar, bryts och går sönder då tar en in ännu äldre ting och de skall bestå i ännu ett sekel. Eller så sa Kaj och ryktet säger att en leverans av möbler från Frankrike är på ingång. En berättelse från en svunnen tid. Möbler som sett och fått uppleva de mesta och vi tror att Kaj varit med i några utav dessa historier. Återstår att upptäcka!

Ja Kaj förvandlas och hur kommer det att se ut nu till hösten? Vi pratar förstås om restaurangen. Kom förbi och titta in, slå er ner och sup in den fantastiska, röriga och kärleksfulla omgivning här bjuder vi på allt från mat till barnpassning.

Hos oss är det alltid extravagant! 

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Måndag morgon

Ja efter en magisk helg och en fixarsöndag så är vi tillbaka och så redo för vår kväll tillsammans med er!

Vi bjuder på en strålande meny med kvällens vin som tillval. Det är i Italien vi befinner oss och Amarone är det som gästar! 695:- fl 155:-  gl.

Glöm inte att du kan boka oss för catering-uppdrag via vårt catering företag AAA-catering. Vi fixar personalfest, AW eller något annat typ av event där ni behöver mat från någon del av världens hörn!   

http://www.aaacatering.se/

PÅ FREDAG STARTAR LUNCHEN! 

Det är hos oss det händer och det är minst sagt maxat!

Kaj

 

IMG_0185.JPG

Ljuva söndag

Vilken fest!  Vilken lycka och vilket teamwork! Bröllopet igår gjorde dundersuccé och med ett helt nytt team vid rodret var det roligt att se nya medarbetare ta plats, lära sig nya saker och lysa ikapp med brudparet!

På menyn stod det Kaj Överraskar och vilken överraskning sen! Förrätten bestod av snittar i olika smaker och gigantiska tapas-brickor à la Kaj. Varmrätten var ett smörgåsbord med mangoglacerade kycklingfiléer, grillade grönsaker i tomatsås, bröd och färskost, aioli smaksatt med dragon, slungad spenat med laxspett och mycket, mycket mer! Gästerna var minst sagt mätta. Dessert och kaffe serverades. Jordgubbscheesecake tillsammans med Brownie, fyrverkeri och stående ovationer när brudparet delade och skar den första tårtbiten! Sen var det dags för första dansen.

Idag är vi på Kaj lediga men imorgon kör vi igång som vanligt!  

1 sep startar lunchen och peppade är bara förnamnet!  

Välkomna in till en restaurag som gör det lilla extra !

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

BRÖLLOP!

Ja denna vackra sensommardag har vi på Kaj fått äran att ha Bröllop hos oss och som vi är glada över det! Detta innebär att vi inte tar emot varken mat eller dryckes gäster ikväll då hela lokalen har tillfallit dem. Vi har dock öppet som vanligt på mån och ni vet väl om att lunchen öppnar från den 1a sep och då återvänder vi även till de gamla öppettiderna.

Vi syns en annan dag och en annan tid och kom ihåg, att bakom de sammetsröda draperierna kan vad som helst hända. 

Ha en underbar helg! 

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

AAA-Catering

Ja vår egen cateringfirma  AAA-Catering är känd för många olika saker däribland att ge utsökt mat, bra och snabb service där det inte finns några problem utan bara lösningar och där helheten med smak, den vackra uppläggningen samt det smarta konceptet och effektiviteten tas till en helt ny nivå!
AAA-Catering jobbar för Er skull och för att Ni alltid ska kunna göra succé på just Er fest!

Idag har vi öppet som vanligt och vi gör oss redo för att välkomna helgen tillsammans med er!
Välkomna in för en AW för en middag med nära och kära eller någon ni vill imponera på! Oavsett så står vi redo för att kunna skämma bort er!
Tillsammans tar vi vara på de sista sommardagarna!
Kaj

AaaCatering_logotyp-301.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Äntligen tillbaka och vilken succé-helg det blev! Poolpartyt var minst sagt maxat och partynivån hög! Ett gigantiskt tack till alla som kom och förgyllde vår kväll! Ja, det var magiskt!

Vi närmar oss ett slut på sommaren och rullar in i vardagsrutiner och höstkänsla där både After Work, Cetering-beställningar och fester, event, jobbmiddagar och affärsluncher ska avlösa varandra.
Svårt att få till?
Var inte oroliga, Hemma hos Kaj fixar!

Vi har festvåning och plats för för 300 personer där tema och mat formas efter era önskemål!
 

Luncherna startar den 1 Sep 11.00-13.00 och då går vi även tillbaka till de normala öppetiderna. Håll utkik!
Kaj

IMG_5699.jpg
IMG_5787.jpg
  Vår egen Cateringfirma AAA-Catering som fixar mat från jordens alla hörn och där både servis samt personal och special koncept går att ordna! http://www.aaacatering.se/

Vår egen Cateringfirma AAA-Catering som fixar mat från jordens alla hörn och där både servis samt personal och special koncept går att ordna!
http://www.aaacatering.se/

IMG_5543.jpg

Måndagsstund har guld i mun... har vi hört.

Ja med bara 4 dagar kvar till Poolpartyt på Hemma hos Kaj så byggs det för full rulle och listorna med de saker som ska inhandlas avbockas en efter en. Personalen har beslutat att vara klädda i vitt och inbjudningarna är skickade. Kom ihåg att det är en öppen fest så ta med dem som ni tror kommer att förgylla den!

Ikväll är det en vanlig mysig månag med fint väder och vår á la carte meny som står! Öl, vin och mjölk gäller ikväll tillsammans med resten av vårt stora dryckesutbud och var lugna, det finns anpassade barnportioner samt plats för både hunden och barnvagnen!

Varmt välkomna in och försvinn i magin och mystiken som endast vi på Kaj har! 

Kaj

FullSizeRender.jpg