Torsdagasbrunch, nej lunch!

Ja då var det en dag kvar till helg och vi peppar igång redan nu! Idag bjuds det på Thai-buffé och det utlovas en smakexplossion i era munnar! 

Ikväll är det sedan dags för á la carte med en meny som är inspirerad från hela världen och med en vinlista som få har skådat! Kom förbi, ölen är kall, inredningen makalös, Herman är glad och chokladen varm!

Det är hos Kaj upplevelsen börjar! 

Kaj

FullSizeRender.jpg

Från ett av våra många catering-uppdrag! 

FullSizeRender.jpg

AAA-Catering uppfyller Din dröm!

Tursam tisdag

Ja idag är det den första dagen tillbaka på det riktiga schemat och vi har nu vår vilodag på mån kväll och öppet på sön kväll! 

Nu njuter vi av det fina höstvädret med rosé och öl och vårt varma snacks! Sugna? Kom och var med oss i de varma sofforna med den spegelblanka kanalen, Herman som håller uppsikt och den uppfriskande höstluften! Detta vill ni inte missa, att fira in hösten med oss! Även Restaurangen görs iordning inför hösten och en rejäl puts har gjorts! Hemma hos Kaj tar det alltid till en ny nivå, låt oss göra det tillsammans!

Kaj

IMG_0223.JPG
IMG_0206.JPG

Måndag, underbara måndag

Ja efter fredagens Grande Opening med Lunchen så var det dags igen! Högt tryck och många brunbrända, glada gäster som tog sig an restaurangen och som vi har saknat er! Välkomna tillbaka på allvar!

Lunchen är öppen 11.00-13.00 varje dag förutom lördag och söndag. 

På söndag öppnar vi upp á la carten igen efter sommaruppehållet och vår servitör André står då redo att ta emot er!

Ikväll har vi öppet och står redo att ta emot er ! Kom och mys hos oss i detta höstrusk. Vi har varm choklad och Irish Coffé. 

Varmt välkomna  

Kaj

Vilodag

Med både fredagens och lördagens succé i och med säsongens sista grillkväll så är vi slut! Skratten avlöste varandra med grillukten svepandes över uteserveringen och det var magisk stämning när vår hovservitör dansandes och sjungandes tog sig mellan borden med desserter och fyrverkerier!

Kaj hade sin yngsta praktikant någonsin. Kerstin 7 år som både gick med blommor, nota, tog beställning samt både bar och  åt sin egen dessert. Vi ser fram emot framtida samarbeten!

Idag tar vi dock lite ledigt och ni finner oss på mån som vanligt, redo för lunch och mer redo än någonsin! 11.00-13.00 / 17.00-22.00

Varmt välkomna! 

Kaj

LUNCH!

Ja, idag drar lunchen igång och att de har satsat på stort är ju inget vi försöker sticka under stolen.
Grillbuffé, Hamburgarbuffé, favoriterna från á la carte menyn såsom schnitzel, raggmunk och wallenbergare samt så mycket mer serveras idag!
Kom in i en oas mitt på jobbdagen som sätter guldkant på tillvaron!

Ikväll är det vanlig á la carte som gäller med AW och massor utav mys samt den sista grillhelgen! Ta med vänner och bekanta, släkt och ragg, barnvagn och hund och fira det allra sista av sommaren med oss! Håll även utkik för de nya öppe-tiderna som står längst ner på sidan!

Hemma hos Kaj:
Restaurang
Bar &
Festvåning

Vi är inte som alla andra och det är vi enormt stolta över!
Kaj

 

Dan före lunchdags!

Idag kurar vi ihop oss och myser till i regnvädret! 

imorgon är det dags för höstens första lunch! Ni hörde rätt, LUNCHEN ÄR TILLBAKA! 11.00-13.00 desamma gäller orginaltiderna!  Håll utkik här på bloggen för mer info!

igår var det visning av vinkällaren och till helgen kör vi sommarens sista GRILL, FREDAG & LÖRDAG! Passa på att komma förbi och insupa kärlek och gemenskapen som finns hos oss!

Hemma hos Kaj förbereder sig för höst och som vi står redo! Restaurangen förvandlas och succé står redan skrivet. Kom in och titta efter! 

Kaj

Öl och fix-onsdag

Dagens dag är här! AW och mitten-i-veckan-dagen, fixar-dagen ja lillördag har många namn går också under namnet onsdag! Idag fixas det och donas i restaurangen inför den sista grillhelgen som kommer nu på fredag och lördag! Idag kör vi öl från 54:- och peppar igång oss inför helgen!!

Ta med era nära och kära och hylla sommaren 2017! Snart är det slut. 

Kaj