HÖSTLOV!

OBS - Nya öppetider - OBS
Ja som alltid under denna tid på året så vankas det halloween och höstlov! Vi på hemma hos Kaj går inte på höstlov utan ska börja bygga den nya guldbaren! Vi bygger fram till onsdag em i tid för att inviga den nya baren och invigningen sker  tillsammans med musik, dans samt mat och dryck i överflöd! 
Vår nya supercava - Jane Ventura - Gran Reserva Vintage serveras självklart i kristallglas och får även den tuffaste att mjukna i knäna och kasta med huvudet! Dessutom bjuder vi på pintox och övriga tilltugg från spanska östkusten - Tapas Variadas  ja själva resan behöver inte vara längre än till Hammarby sjöstad , en del av stan i början av skärgården
LUNCHEN är inte öppen under veckan utan startar igen FREDAG 3/11!
Kära lunchgäster vi beklagar till tusen att vi inte kan serva er under dessa dagar men ber er att hålla ut! På fredag blir allt som vanligt och då kör vi igång med buller och brak! Det  blir Be-Bop-A-Lula Hela Jävla Dagen  som Thåström sjunger och vi börjar med American Lunch -All You can eat- plus lite till-! Då stor grillbuffé  med marinerad biff från USA, Cheeseburger på amerikanskt vis fräscha tillbehör och  stenugnsbakade pizzor, sallader i mängder, såser att dö för och något litet sött att knapra på i slutet! Missa inte detta, det kommer att bli helt klart magiskt! Cliff Richard som vänder E-plattor i DJ-båset  kliver på senare på kvällen och bjuder på energi från 90-talet = Totalt retro En säger att den bästa tiden som fanns då finns nu på Hemma hos Kaj! Så ta på din choker, kläder lager på lager med kavaj, väst eller  flanellskjorta och de färgstarka kostymerna ! Hos oss kommer taket att lyftas  på fredag och vi behöver Er på plats!
Vi syns på lunchen och senare i rökdimman!
Kaj

OBS- Nya öppetider -  OBS

Söndagsblues eller Jazz?

Tack för denna magiska vecka med AW på AW och där Retro tar sig, ja succé helt enkelt!
Idag är det riktigt feeling här där musik som berör hörs och där Kvällens vin fortfarande håller på att utses och där menyn är lika välsmakande som vanligt!
Ta tag i en vän kom ner, här är det aldrig tråkigt och är det tråkigt då är det behövligt. Vi fixar mat i världsklass, gung i höfterna och vin som inte är av denna världen!
Njut koppla av och ladda för imorgon. Måndag. Denna vän och fiende!
Vi syns snart och syns vi inte snart så ses vi imorgon eller till veckan!
Kom ihåg att här så får en bara va och här tas maten på största allvar!
Missa inte att boka JULBORD!
Kaj

FREDAG

Efter den slående lunchen med grillbuffé så har vi i alla fall laddat om och håller nu på att förbereda DJ Marcus Cliffords ingång och spelning här på Kaj där AW i 70, 80, 90 tals tema står för dörren!
Kom in och bara var, sjung med och dansa, ät gått och skvallra om veckan, njut med någon du tycker om och kanske inte sett på länge och bara förstå att ikväll är bara för Dig!
Popcorn och snacks ska finnas i överflöd så känn er som hemma, det gör i alla fall Jag!
Kaj

 

Torsdagsnytt!

Hörde ni att imorgon smäller det för grillbuffé till lunchen och att på kvällen så tar vi vid med Retro på Hemma hos Kaj med vår eminenta DJ och musiken vi alla hört och alla älskar från kära 70, 80 och 90 tal! AW tas till en helt ny nivå och vi preppar redan idag!

Torsdags AW
17.00- 18.00
Öl 50 :-
Vin 70:-
Drink 110 :-

Ikväll myser vi till det och känner oss bara som drottningar och kungar!
Njut till fullo och vi syns här!
Kaj


 

Tisdagskul!

Var det någon som sa rosé-tisdag? Eller var det tisdagsölen? Fråga servispersonalen så reder vi ut det!

Ja tillbaka på allvar efter helgen och vad vi är utvilade efter måndagens retreat! Nu är det dags att slå sig ner och bara få landa i att veckan har startat och att vi alla stålsätter oss för vad som komma skall!

Ikväll tar vi det lugnt och provar öl och vin i baren! Joina?
Hemma hos Kaj är en restaurangsom är öppen för alla, där hundar och barnvagnar är hyllade och där fyrverkeri sprutar från desserterna !
Kom inom och landa i vårt paradis!
Mat förenar människor och kulturer!
Kaj

Bakis-söndag?

Upplever du en bakis-söndag?
Inget att vara orolig för! Sov länge, vakna upp långsamt, dryck mycket och beställ take away pizza, den bästa i sjöstaden hos oss här på Kaj!
Vegan, ikke gluterian, vegitarian eller köttätare. Oavsett vad ni är sugna på så har vi det! Ring bara och sedan njut ordentligt av er pizza!

084466566


Vi har även öppet för vanlig á la carte för er som faktiskt mår bra och vill njuta denna charmiga söndag!
Vi tackar för en fantastisk vecka och bra fester där ändå barnkalaset var den rungande succén!
Barnkalas för 25 barn är 4500:-
Då ingår, pizza eller korvbuffé popcornmaskinen, chokladfontänen, fördrink, godisbuffé, dansgolv och disco samt något litet för föräldrarna som är på plats! Typ cava och kaffe.
Det går också att förbeställa tårta 10 bitar 395:- eller 12 bitar 456 och var lugna!
Vi städar!

Välkomna in till en restaurang som inte är som alla andra! Vi tycker nämligen om att satsa!
Kaj