Fredagsdags

Välkomna till helg och efterlängtade retro-fredag med Cliff Richard som kommer att vända E-plattor i DJ-båset och bjuda på energi från 90-talet! Ikväll är kvällen då vi samlas tillsammans med nära och kära eller helt enkelt med något potentiellt haff. Musiken kommer att pumpa, och rytmen kommer att kännas i hela kroppen! Vår högsta maträtt Cheese-nacho från Mexico står redo med tequilan och Wallenbergaren väntar tillsammans med  med det röda vinet från Chile, en pinot noir och entrecôten står redo med vår Italienska Amarone!
Hunden ska med och kom ihåg att fråga servisen om både kvälles tips samt om en rundtur i vinkällaren. Vad gömmer sig i djupet? Det går att lista ut!

Julbordsbokning och frågor går att ställa på 
084466566
Detta julbord är inte som alla andra och därför bättre. Det anser iallafall Kaj.

Välkomna in till en kväll som lyser med sin tillvaro!
Ikväll dansar vi oss svettiga!
Kaj

Lillördagsmys!

Ja då har redan halva veckan passerat och det firar vi med en magnifik fräsch lunchbuffé och på kvällen köttar vi med aw!

Öl 54:-
Bubbel 80:-
Snacks i alla dess former, färger och smaker 35:-
Kajs berömda tapasbricka 195:-

Karaoke? Bara att ringa och förbeställa, vi brukar inte vara omöjliga!
Välkomna in med kompisgänget, bästa vännen eller grannskapet, ta med hunden och bara försvinn med oss till en annan plats!

Det ska också uppmärksammas att vinkällaren  är nyorganiserad och påfylld. Lust att titta efter? Hugg tag i er servitör eller servitris  för mer info eller för att få en guidead tur nere bland dessa historiska flaskor. Vår snygge och begåvade barman Olle ligger bakom detta resultat, en stor eloge till honom!
Det går  att få honom som personlig guide, var inte blyga, bara hojta till!

Ja hunden och barnvagnen är alltid välkommen in till oss och likaså Du!
Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Måndagmorgon!

God morgon och välkommen till en ny vecka!
Firandet av Fars-dag blev en succé och vi myste ner oss ordentligt! Har ni inte hunnit fira än? Ingen stress, kom ner och gör det till veckan! Vi är flexibla och det finns inga problem, bara möjligheter!

 

Missa inte heller att boka vårt fantastiska julbord i en helt magisk kombination med traditionellt och internationellt där överraskningar och överflöd blir en underdrift! Perfekt Julklapp, perfekt för jobbet, perfekt för vännerna, helt enkelt något ni inte kan missa!
084466566

 Lunch går snart av stapeln och vi utlovar ett smörgåsbord av delikatesser! 
Ikväll är inte öppen men imorgon kör vi både lunch och á la carte.
Välkomna in!
Kaj

FARS DAG!

Ja idag smäller portarna upp redan nu!
Fars dag är det idag och som vi sätter värde på våra fäder! Entrecôte ligger framme redo att tillagas och det bästa av både vin och öl är framtaget, självklart har vi också alkoholfritt för det bästa! Hos oss spelas musik från kända gamla rävar och med mat och ett intryck som består i era magar och tankar många dagar framöver så vet ni att hos Kaj, det är där det händer!
Fine dining eller pizzabuffé oavsett vad din pappa eller man föredrar så kan vi såklart garantera att han kommer att bli nöjd!
Välkomna in till en restaurang som lyser upp din tillvaro och som lämnar ett fotavtryck i din historia!
Kaj

Fars Dag!

På söndag är det fars dag och Kaj har förberett! Vi öppnar kl 14.00 i tid för att mysa till det med en sen lunch eller en tidig middag med gamla goda hederliga klassiker som spelas i bakgrunden!
Dra med farsan, din man eller en annan pappa som förtjänar att få bli lite extra ompysslad!
Vår fantastiska entrecôte från Uruguay med betyg som "Den godaste entrecôten jag ätit i hela mitt liv och då har jag ändå ätit otroligt många" eller "Förlåt men det här var helt galet gott, hälsa kocken och verkligen tacka" så har vi ett säkert val! Också de krämiga pastorna, de fräscha salladerna med frukt samt vår egna nachotallrik som inte går av för hackor!
Hos oss är allt möjligt och fest eller mysig middag är då inget problem! Kom in så visar vi!
Kaj

Fredag!

Helgen är äntligen här och som vi har längtat! Ikväll blir det åka av för de som vet. Låt oss förklara, Dans i ett rökfyllt rum, drinkar med paraplyer, allsång, shotsbricka, svettiga och snygga bartenders samt mat lagat från grunden med den hemliga ingrediensen... kärlek. Nu håller vi på att avsluta lunchen och vi avnjuter nu dagen med en irish coffé, varm choklad eller te med honung och mjölk. Kom hit och var delaktig i detta fantastiska väder. Inne hos oss är det varmt!
Välkomna in till en festvåning, restaurang och bar där musiken är hyllad och maten får dig att drömma dig bort från en grå vardag!
Kom hem till mig och känn dig som hemma!
Kaj

Lillördag!

Nu är det snart helg och vi har redan börjat. Ja november betyder bara en sak, julbordens början och som vi har väntat ( redan i maj fick vi första bokningen..) Konceptet är fantastiskt och maten i världsklass! Missa inte att säkra din plats! 
Dessa julbord drar igång  som sagt nu i november och de kostar 395:- pp. Vi bjuder på sill och hemlagat bröd, grillbuffé på bordet tillsammans med klassiker såsom köttbullar´, potatis, prinskorv och leverpastej och avslutningsvis dessert! Det rör sig om flera serveringar där mätt bara kommer att vara förnamnet!
Dryckespaketet är 310 :- pp Två enheter till maten, en nubbe och kaffe!
Boka för familjen, företaget eller med vännerna och grannarna!
Oavsett hur ni vill ha er kväll så lovar vi att ett mer maxat julbord och koncept än någon annanstans!