Sankta Lucia

Glad Lucia och En Sockerbagare han bor i staden. Han bakar kakor mest hela dagen Han bakar stora Han bakar små han bakar några som Herman får! Och på hans restaurang dit kommer många, de älskar maten de älskar faten. Hemma hos Kaj där är du fri. Så kom ihåg att, komma förbi! 

Idag sjunger vi av hela vårt hjärta och ryktet säger att varma nygräddade lussebullar finns. Att fira lucia med varm glögg, lussebullar och Kajs egna fräscha juldrink tillsammans med tapas. Ja det händer bara på Kaj! 

Välkomna in till en restaurang som bara gör på sitt sätt! 

Morgonens lucia-foto är inskickat av vår allas Mr Entertiner / Guldpojken / första ex servitör / André Gatu

 

image.jpg

Nyår!

I all denna hektiska men ack så varma juletid så förbereder vi inte bara våra grandiosa och fabulösa julbord, vi preppar även för det nya året och nyårsfest! I år kommer det att bjudas på middag innan  med ett begränsat antal platser , mysigt, exklusivt och guld är ledorden  och efteråt kör vi eftersläpp  med DJ alla era vänner och såklart massor av bubbel. De som har firat nyår hos oss tidigare år har sagt saker som
"Det var legendariskt"
"Bästa nyåret nånsin"
"Det var galet, jag var bara så lycklig"
"Minns inte så mycket men vaknade upp med en boa"
"Jag har aldrig dansat så mycket under ett nyår"
"Det var kul men det bästa var ändå pizzan mitt i natten"

 

Håll utkik och håll er uppdaterade på när vi släpper mer information! Koncept, middagsinbjudningarna samt  dresscode och ja. det kommer att bli legendariskt!
Kaj

Hemma hos Kaj Nyår2018.jpg

Julbord

Ja vad tiden går fort och vad mycket som vi hinner med! Julborden avlöser varandra och musiken samt glöggen flödar. Det finns också fortfarande chans för just Dig att boka plats för ditt sällskap!
Våra julbord är som alltid traditionella med en touch av de exotiska och karibiska länderna. Kort sagt en semester för smaklökarna samtidigt som vi befinner oss på hemmaplan och avnjuter det underbara köttbullarna, sillen och Janssons. Nyskapande och en twist är det som gäller för sillen och vi utlovar inlagd kärlek och hetta.
Flera sittningar och mat i överflöd trumfar varandra med också delikatesser såsom grisisda, helgrillad kalkon, varmrökt lax, gubbröra och varm äppelpaj på Kajs vis.
Missa inte dessertbuffén!
Med den fantastiska servisen som serverar och Herman samt Albert på plats så kan vi garantera er en magisk kväll!

Boka redan nu, bord för dig och jobbet, julklapp för släkten eller ta med bara hela stora familjen!
084466566

Varmt välkomna in här där maten är i världsklass, servicen är på topp och där en får vara precis som en är.
Restaurang, bar och festvåning med ett tänk om att allt är möjligt.
Vi fixar!
Kaj

1 dec

Ja ännu ett år har gått och det är återigen dags för 1 december. Nu är det jul igen! 

Julmusiken spelas, julpyntet är upphängt och personalen är sockersöta av allt julgodis! 

Ni läser rätt! Nu är dessertbuffén ett faktum igen och tillskottet är att vår kära guldbar har gjorts om till den gyllene godisbaren!

95kr pp all You can eat!

En kan också välja att äta 3 rätter för 300kr (förrätt, varmrätt och dessert) och då lägga till dessertbuffén för 50kr.

Om ni trodde att ni hade sett allt? Inte ens i närheten!

Välkomna in där magin fortfarande existerar och där ”Hysteriskt gott” tas till en helt ny nivå! 

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

JULDAGS

"Nu har vi ljus här i vårt hus julen är kommen hopp tra-la-la-la"

"Julen är här och lyser frid på jorden"

"Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara"

"Jul, jul strålande jul"

 

 

Ja vi kan dem alla och nu har det till sist blivit dags. Igår satte sig Kaj och co ner för att julpynta samt smaka på årets glögg för att få inspiration till Kajs egna vinblandning!

Ja nog är Kaj bra på många saker och inte minst är han känd för sin glögg. Med fantastiska kryddor från världen över som värms tillsammans med rött mjukt och smakrikt vin, resultatet är Kajs glögg Rosalinda.

Kajs Glögg och Julsnacks 95 kr

 

 

Med ett julpyntat Kaj och med det första julbordet som redan gått av stapeln så är det dags att välkomna snö och jul på allvar. Julbordsplatserna blir allt färre så missa inte att boka årets fräschaste och mest magiska matupplevelse hos Hemma hos Kaj!

 

 

Välkomna in till oss!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vilodag!

Söndag och som vi längtat!
Galet bra helg med mycket skratt och lyckliga magar. Ja idag varvar vi ner lite grann för att komma i form inför imorgon. Vi har öppet som vanligt och står redo med bakismat i världsklass, återställare, 3 rätters, familjemiddag, och julbord. Bara att välja och vraka!
Hemma Hos Kaj tror på att en ska vila på den sjunde dagen och uppmuntrat er alla att komma in och vila hos oss. Hunden kan såklart följa med och vi har varma soffor, choklad eller kaffedrinkar till ert förfogande! 
Välkommen in i värmen och där mysighetsfaktorn tas till en helt nivå!
Njut!
Kaj

1 månad kvar!

Då är det ett faktum och nu är det bara en månad kvar tills julafton står för dörren och som vi är spända och lyckliga! Pyntet ska strax fram och julmusiken kommer att börja spelas!
Julborden bokas och för guds skull, missa inte er plats!

Julbord á la Kaj är en sittning i flera delar där inlagd sill går hand i hand med nubbe och där köttbullar avlöser griljerad grissida med hemmagjord chutney. Röd och vit kåls sallad kommer med bröd och goda såser för att bytas ut mot sockersöta desserter och glögg!

Ikväll dansar vi loss och njuter av vår sprakande glassbomb, den största glassdesserten i Sjöstaden med tillkommande fyrverkeri!
Hemma Hos Kaj är baren, restaurangen, festvåningen som skapar magi och förhoppning om en bättre måltid och morgondag. Pretentiöst? Absolut men vi tycker om att utmana oss själva!
Kom in och checka själva!
Kaj

Tisdagskul

Ja vad vore en tisdag utan lite rosé, öl och snacks?
Kom inom på AW hos Kaj! Vår AW är kända för att hålla på länge, vara otroligt roliga och där snacks och tapas avlöser varandra och sedan övergår i middag med á la carte, pizzabuffé eller 3 för 300. Oavsett koncept eller tanke så löser vi!
Kom inom och landa med jobbet eller vännerna, det är ni värda!
Rosé Cotés de Provence 115:-
Öl Lagunitas på flaska 85:-
Snacks, popcorn, bär eller oliver 35:-
Tapas Variadas 195:-

Hos oss är ingenting omöjligt allt är bara extravagant!
Kaj