Fest?

Efter dagens succélunch så har vi äntligen startat för á la carte! Feststämning och en känsla av helg ligger i luften vilket vi ser i restaurangen med  alla ljus och glansen från glasen tillsammans med dofterna från den nylagade maten. Musiken som spelar från högtalarna och från rökmaskinerna som står redo. Fest?

Hemma hos Kaj är känt för mycket men kanske framförallt för deras luxlösa, stora och intima fester där konceptet är en konstaterad succé och där vi med van och snabb hand styr festen och får den till precis det du önskar! Födelsedagsfester, barnkalas, namngivningar, begravningskaffe, personalfester eller stora släktmiddagar och glöm heller inte alla bröllop! Vi har gjort det förr, vi är vassa och har alltid glimten i ögat och inget är för stort eller smått för oss! Tema? Alla teman är gjorda flera gånger om, bodyshots är tillåtna och karaoke är aldrig ett problem, Stefan vår egna antilop är alltid med och ”fyrverkeri” ur drinkarna är standard! 

Så boka ditt möte redan nu för att säkra en fest hos oss! Januari är redan fullt och även halva februari. Ring idag; 084466566 eller maila info@hoskaj.se

Kom in! Känn er som hemma! Känn er värdefulla! Supa, äta eller dansa, oavsett så levererar vi hos Kaj alltid på oanade nivåer!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Gott nytt år!

Vilket år!

Ja ännu ett år har gott och om vi har haft det roligt? Det är en underdrift! Vi backar bandet.

2017 inleddes med en uppdatering och modernisering av bloggen som fick ett helt nytt utseende och med en snirklig text som till mångas belåtenhet senare förenklades. Barnkalasen gjorde succé och blev en hit där vår allas favoritservitör,  André höll hov. Vi startade en än gång med brunch och vilken mat, brunchtallriken blev prisad och lovordad och dessertbuffén var något av det vackraste människor hade skådat!

Luncherna har varit omtalade och där vår älskade barmästare Victor har skött det med bravur. Under sommaren öppnades 1000 nya lägenheter upp och plötsligt var det anstormning och låång kö till det nya lunchaket. Stressigt men ack så roligt!

Under våren startade vi upp med konceptet Frispelsteatern, en frigrupp som gjorde improvisationsteater med livemusik och tro oss, det lockade fram många skratt. Under april byggdes det flitigt och en vinkällare blev till. Där förvarar Kaj sina finaste skatter och de guidade turerna har varit något av en snackis i Hammarby sjöstad. Unikt och magiskt är återkommande ord. Kaj fick utökning i familjen och en miniKaj började tidigt skolas in och har inte bara jobbat utan också charmat vid flertal gånger en fullsatt restaurang.

Sommaren kom och vår älskade, omtalade och skickliga hovmästarinna och restaurangansvarig, Kajs högra hand Jessica flyttade in i köket och lämnade plats för Elsa André Nikita Victor och vår nya favorit Chippen att inta golvet. Sommaren var för första gången på länge lugn, magisk och varm. Många nya ansikten men järngänget bestod. Volter på gatan avlöstes av de gigantiska grillbufférna, spöregn hand i hand med bröllop och fester där bodyshots togs till en helt ny nivå! Det sjöng och dansades, strippades och kring Pride kom även den stora prideflaggan upp! Midsommar var strålande och den tappra servitören André lyste ikapp med Herman och midsommarkransarna där alla njöt till fullo! Sommarens drink blev aperol spritz och där folk vallfärdade från Bromma för att få smaka. Det anordnas en gigantisk poolparty där DJ’n spelade ur hummern, poolen glänste ikapp med bubblet, stammisarna badade och rökmaskinen bäddade in Kaj i en magisk dimma! Hösten Innebar regimskifte ute i restaurangen och både Elsa samt André lämnade för nya äventyr och Victor och Jessica åkte på långsemester. Johan och Olle välkomnades in i den nya familjen där Olle blev den nya barmannen och Johan axlade rollen som restaurang-ansvarig. Lunchen blev delvis buffé och Kaj briljerar än en gång med sin skicklighet i matlagning och tar inspiration från olika delar av världen vilket resulterat i hyllningar från hela Stockholm och olika teman såsom Italiensk, Mexikansk eller USA inspirerad buffé-lunch! I fältet under lunchen ser vi nu den fantastiska Matilda som med glad stämma höjer trivseln och donar omkring  rör sig alltid med ett leende på läpparna.

Baren byggdes om och nya draperier fick inta Kaj. Det blev Jul och julborden började ta fart och där i samma veva kom glöggprovning, julpyntning samt sprakande dessertparad i samma klass som Nobel. Festerna har avlöst varandra under året och karaoke, 90-tals tema med  godisbar, hela havet stormar, djurfest och fotovägg var bara några av de fantastiska ting som vi fått skåda!

Under året har nya ting tillkommit till restaurangen från Jordens alla hörn däribland ny takkrona från Italien, baren från Egypten, divaner från Frankrike och Tyskland, prydnadssaker och kaffe från Colombias landsbygd samt guldbaren som byggdes till André’s ära.

Nu är det nyår och vi ser fram emot ett minst lika fartfyllt år tillsammans med alla er. Tack för all er kärlek och all er tid och tack för att vi får vara den ljuspunkt som lyser lite extra i Hammarby sjöstad. Restaurangen, baren och festvåningen en del av staden i början av skärgården.

Ert Hemma hos Kaj 

 

 

FullSizeRender.jpg
12BFB9D4-9570-4236-AF16-C030C8A0F317.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
1525B308-E031-4E17-8EF2-F738CF755284.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_0232.PNG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
E0187AA9-B328-4CB6-B609-508BD3A4CA14.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
86CB6663-9151-4647-8422-3EEA5C589860.JPG
FullSizeRender.jpg
14127BF8-BB0B-4A2A-96EC-A979FD3F6B89.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

Upptakt till Nyår!

Då är det snart dags! Julmaten har sjunkit in, klapparna har bytts och Nyår står vid dörren med lovord om 2018 och de löften som absolut inte kommer att brytas.
Vi hemma hos Kaj preppar och planerar samt ser fram emot denna heliga dag som startar igång ett helt nytt år med allt vad det innebär!
Gästlistan är snart fullproppad och likaså middagen innan men vi jobbar till bristningsgränsen som vanligt och finns det hjärtrum så finns det stjärterum. Därför, knip er plats innan det är försent! Som sagt, detta är festen som ingen vill missa!
Ni vet väll också om att vi serverar pizza dagen efter Nyår och att för alla tappra själar som orkar så erbjuder vi både take away eller myssittning i mjukiskläder i våra vackra små divaner!
Nu får ni passa på att njuta i det sista och att tagga igång inför dagen D. Vi hoppas på att få se er i dimman!


https://www.facebook.com/events/1727339993962913/
Bokning sker via mail eller telefon
info@hoskaj.se både för och efternamn på de som ska stå på listan efter 22.00.
084466566
Med kärlek i gränslösa mängder önskar vi er en underbar dag!
Kaj med familj

Hemma hos Kaj Nyår2018.jpg

God Jul

Idag är en dag som många längtat efter och en dag som minst sagt är ångestladdad för andra. Vi vill därför passa på att ge er några väl valda ord på vägen, ord som Kaj även har gett till oss.

Stressa inte, ni missar nuet och stunden och utan att kunna se dina medmänniskor här och nu då är ju firandet ytligt och bortkastat.

Mañana sa Desireé, det löser sig och det gör det verkligen.

Våga ta hjälp. Våga slappna av och våga stanna upp.

Ta hand om Dig!

Kaj själv befinner sig utomlands i värmen och lagar mat förfullt, hittar och provar nya recept samt bjuder på sitt egna extravaganta julbord och för människor samman. Han beräknas återvända i det nya året mer pepp än någonsin och visst känns det som om 2018 kommer att bli legendariskt!

Kaj finns kvar att landa hos när julstressen är över eller när ni behöver ett järn! Vi är aldrig omöjliga! 28 e är vi tillbaka!

Några få platser finns kvar hos oss på nyår så se till att knipa dom nu innan det är försent!

Tillsist önskar vi skicka en julhälsning från oss alla till eder alla önskar vi, Hemma hos Kaj en riktigt magisk jul!

Kaj

 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender (14).jpg

Jultider

Med snöflingor som dalar, klappar som slagits in, pepparkakshusbygge och tacotisdag så närmar vi oss julen med stormsteg och nu är det dags för öppen-tiderna. Den 22a tar lunchen jullov och öppnar igen den 8e jan.
Köket är öppet för á la carte tills den 23e dec och öppnar igen 28e 29e 30e och 31a. Sedan går det att köpa pizzor och annan nyttig eller fet mat beroende vilket humör en är på första dagen på det nya året,
Därefter är det som vanligt igen.
2018, wow!
Missa inte nu heller att boka in er nyårsmiddag hos oss eller att anmäla sig till eftersläppet! Platserna börjar ta slut!
Vi syns bland de fallande snöflingorna
Kaj