RÖD DAG

Ja då är vi uppe i torsdagen som är en röd dag och det är tid för att bara ta det lugnt och njuta av det vackra vädret! Eftersom vi alla tar det lugnt och fint så har vi ingen lunch varken idag eller imorgon utan nöjer oss istället att glassa i solen!

Hemma hos Kaj jobbar alltid på att leverera och idag så bjuder vi på en eftermiddag med sol och en vacker uteservering där vi önskar er alla en strålande dag med sol, mat i världsklass och drycker kylda och vackra med massor av frukt eller is! 

Välkomna in till en eftermiddag med överdrivet mycket lyx!

Kaj

 

IMG_1865.JPG

Lillördag!

Onsdag och lillördag! Vi vet alla vad det innebär... AW! På hemma hos Kaj erbjuds det inte bara fine dining eller fest med body-shots här hålls även dop och barnkalas men också gruppträning, brunch och begravningsfika. Idag är siktet inställt på AW där en person eller hela arbetslaget kan förboka tapas eller trench fries och chilibearnaise och till detta serveras det ölhinkar eller varför inte två välkylda flaskor rosé? Alkoholfria alternativ som öl, vin, sprit och drinkar finns ALLTID!

Så ring in och boka din plats ute i solen med några bästa vänner!  Vi syns bland solglasögonen!

Kaj

 

 

IMG_1813.JPG

BEATS´N BRUNCH!

Vilken dag och vad många tappra själar vi hade som kämpade! Många svettiga men glada hjältar stod redo när brunchen sedan serverades och talesättet hungriga  som vargar kunde äntligen förklaras! Imorgon är det lunch och ni alla är varmt välkomna!  
p.s. filmen är från vår premiär av BEATS`N BRUNCH d.s.
Kaj

BEATS’N BRUNCH

Ja då var det söndag igen och vi alla vet vad det betyder! BEATS’N BRUNCH! 

Idag dukas det upp en magisk brunchbuffé samt en dessertbuffé ni bara kunnat drömma om! På plats kommer även Simon Sundqvist att stå och oj vad han är redo! Ta med era träningskläder och bästa humör! Peppade är bara förnamnet!

Sommaren är i antågande vilket innebär grillkvällar med våra berömda bufféer. Håll er uppdaterade på sociala medier så vet ni när de kommer! Schema och ändrade öppettider faller in snart när Kaj slår om till sommartid. 

Hemma hos Kaj kan alltid abonneras för mindre sällskap, storslagna fester, dop eller begravningskaffe och middag. Oavsett vad ni tänker er så ring och stämm av med oss så löser vi det! Varmt välkomna in och ha en underbar söndag!  Svettas mycket, det ska jag.

Kaj

 

 

IMG_1640.JPG

GRILLBUFFÉ

Ja efter gårdagens succé med premiären av grillen och ostronbaren så är vi på’et igen! Idag så kör vi igen och är redan i full gång! Tack alla som kommit och myst med oss! Vi uppskattar alltid er närvaro!  

Ikväll blir det klackarna i taket och oj vad vi ska fira! Livet, grillsäsongen, musiken, drycken och den underbara solen! 

Imorgon är det populära BEATS’N BRUNCH med allas vår Simon och oj vad vi är peppade, detta vill ni inte missa! Komsi komsi! Buffén och desserten förbereds i detta nu och de nya träningskläderna har redan köpts in!

Varmt välkomna till en restaurang som inte är som alla andra!

Kaj

 

IMG_1813.JPG

GRILLBUFFE

Som ni och vi alla har väntat och nu är det äntligen dags! GRILLBUFFÉ IKVÄLL OCH IMORGON ”ALL YOU CAN EAT” MED OSTRONBAR SOM INGÅR!

Japp ni har läst rätt! Ikväll kl 17.00 öppnar á la carten och även årets första Grillbuffé och eftersom att det är premiär så åker ostronbaren fram och ingår i priset!

All you can eat med kvalitets korvar, biff, entrecôte, kyckling, sallader, fisk, ostron, bröd, såser, french fries och fetaostgjord biff och andra vegetariska samt veganska alternativ!

295:- pp

85:- Barn 0-15 år 

Denna stående buffé har varit med ex antal somrar och gör ständigt succé där folk från hela Sthlm håller sig uppdaterade och sedan vallfärdar för att få vara del av ett av jordens  första vårtecken. Kaj’s Grillbuffé!

Nu förbereder vi oss istället för lunch och ryktet säger att även den går i grillens tecken! Varmt välkomna in!

Kaj

 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Valborgs over and out!

Vilken helg! Inte bara var det galen födelsedagsfest på lördagen med dubbelkalas utan på söndagen kördes det också BEATS’N BRUNCH med gruppträning, skum och massor av svett tätt följd av en storslagen brunchbuffé och en magisk dessertbuffe med tårta, chokladbrownies, våffelstrutar fyllda med frukt och choklad, marängtoppar och mycket mer. På måndagen sedan hade vi först ett storslaget 1 års kalas med guldballonger i hela taket och en buffé tillsammans med en stor tårta med massor av ljus! Sedan kickade valborgsfesten igång och mycket folk var en underdrift! DJ, skum, ljus, gratis varmkorvsbuffé, shotsbrickor och salsa kan gott beskriva kvällen och natten! 

Tack alla fantastiska gäster, vår skickliga personal, DJ och alla andra som förgyllde och gjorde helgen samt Valborg möjlig! 

Ikväll är det á la carte som gäller och eftersom det är ruggit ute är det extra mysigt inne hos oss. Hemma hos Kaj! 

Varmt välkomna in!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg

BEATS`N BRUNCH

Vi vill än en gång passa på att tacka alla fina som kom och förgyllde vår söndag! 

Vilken dag och även fast det var kyligt myste vi till det på uteserveringen med filtar och allt det goda från bunchbuffen och dessertbuffén!

Nästa vecka är det dags igen men då blir det både Valborgsfest, födelsedagskalas samt BEATS’N BRUNCH så prioritera rätt och ni har väll inte missat evenemangen på facebook?

Idag serveras det lunch med italienskt tema och á la carte samt att vi försöker att starta upp en youtubesida. Har gått si sådär men idag känns allt plötsligt möjligt! Häng med på våra event, vi har kul!  

Kaj

 

 

 

IMG_1641.PNG
IMG_1642.PNG
FullSizeRender.jpg

Yoghurt, hemmagjord hallonsylt, mynta, müsli 

FullSizeRender.jpg

Räksallad á la Asia

FullSizeRender.jpg

Kaj’s tunnbröd, aprikossbröd, hönekaka, messmör, kikärtsröra, philadelphiaost och frukt