En vecka av lunch kvar!

Då stänger vi lunchen om precis 1 vecka alltså 1 juni. Detta betyder att vi maxar nu sista veckan och tänker ge er ett fint och värdigt avslut på denna säsong. Kom inom, landa och bara känn att vi kan få vara er lilla oas i ert annars stressade arbetsliv. Vi älskar att ha er hos oss! Tack!
Idag blir det drinkar i solen medan vi väntar på kvällen och de löften om dans och musik i solnedgången! Imorgon erbjuds det grillbuffé men idag håller vi oss till á la carte!
Välkomna in
Kaj

 

 

Festvåning-2.jpg

Glad löningsdag!

Solen glimmar och Kaj ropar ut att middagen är serverad! Tapas och vin finns i överflöd och likaså våra färska och fräscha sallader! AW’n har just slutat och nu lapar vi i oss det sista av solen innan vi laddar om för fest!

Vem var kvinnan i rött? Kan det ha varit Desireé, den enda kvinnan som sägs ha fått Kaj på fall och var det isåfall därför som hon bar mask? Festerna har varit otaliga och bland Kajs väggar ruvar gamla som nya hemligheter och även rykten om den stora skatt som sägs vara begravd... vart? Det vet nog bara Kaj. Kom inom bjud honom på ett glas och vem vet, vi har hört att Kaj behöver en ny förste styrman!

Ja vi söker ny personal till härliga Hemma hos Kaj! Både i servis och i kök, hör av er! Info@hoskaj.se / 084466566

Nu ta er till oss och njut av bra musik och dans med galet skumregn och strobbar som lyser ikapp med svetten och lyckan! Vi har hela natten på oss!

GLAD LÖNINGSDAG! 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Äventyr och vernissage!

Ryktet säger att Herr Kaj råkat stöta på den klurige Peter Wahlbeck under en  vistelse i södra delen av Svedala! Efter många heta diskussioner och mycket skratt dessa gossar emellan betyder det ju så klart att vi på restaurangen ställer till med gästabud!

Kaj ~Jag vill att du berikar alla oss som lapar sommarsol på verandan på Hammarbykaj med det du gör bäst!

Peter ~ Med vad?

Kaj ~ Total underhållning!

Peter ~ Då kommer det att bli fest! 

Kaj ~ Perfekt. 

Fredagen den 1 Juni bjuder Hemma hos Kaj in till Vernissage & Stand Up med allas vår Peter Wahlbeck och till en Grillbuffé som gjort sig välförtjänt av att skrivas ut med en stor versal sen såklart också något vi vet och kan bäst, party hela natten!

Showen startar kl 21.00 men grillen tänder 15.00 och vi eldar tills alla är mätta, nöjda och belåtna! Missa inte Sveriges i särklass hetaste och mest omtalade komikerkändis i Svealand på Stockholms mest paradisiska sommarparadis, Hemma hos Kaj!

En del av stan i början av skärgården.

Kaj

 

 

 

 

IMG_2315.JPEG
IMG_2229.JPG

Lill-lördag och Jazz!

Ja då var vi samlade till ännu en dag mitt i veckan och vilken vecka det har varit! Det bästa med dessa dagar är det fantastiska vädret och idag är det inget undantag! Med att starta upp onsdagen med en utsökt lunch i det svenska tecknet  serverades det kalv i syrlig dillsås, smörslungad potatis med dill, panerad torsk, dragonaioli, bandsallad med ättika och persilja samt krämig potatissallad och sallad med marinerade bönor på buffén. Nu på efter middagen förutom att maxat till det med fantastiska drinkar och hysteriskt god mat så lyxar vi till det idag med musik i världsklass och med livejazz!  

Kom inom och känn Dig som hemma bland alla fantastiska möbler och den goa stämningen i kvällssolen på troligen stadens bästa uteservering med härligt gungande jazz i bakgrunden! Här finns alltid möjligheter för att komma en bit närmre paradiset! och ja, det går att boka barnkalas hos oss!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg

Livejazz!

Ja imorgon är det lillördag, alltså onsdag och vi har bestämt oss för att fylla den med livejazz! Varmt välkomna in till en restaurang som kan och värderar musik där de toner som spelas lovar drömmar och stordåd och där ni får chans att bara just va.

Nu omgrupperar vi för lunch och planeringen inför söndagens BEACH’N BRUNCH! Spännande är ju bara förnamnet! Undra vad söndagen kommer att erbjuda!

Innan dess ska båda AW’s och fester hållas och önskar just du att lyxa till det lite extra, ja då vet ni vem ni ska vända er till!

Info@hoskaj.se / 084466566

Oss, Hemma hos Kaj alltså, om det inte gick fram. 

Kaj

 

IMG_2284.JPG
FullSizeRender.jpg

BEACH’N BRUNCH

Ja imorgon bär det av! Inte bara utlovas strålande sol och 25 grader inför vårt BEACH’N BRUNCH utan på listan finns även såklart en pool och en gigantisk brunchbuffé uppdukad och redo för alla hungriga själar! Vi har också fått bekräftat att det kommer finnas en magisk dessertbuffé med allt vad du kunnat drömma om! 

Idag rustar vi om till fest och vilket party vi har att se fram emot! Ikväll står shotsbrickor och bubbel till gästernas förfogande! Festerna hos oss är alltid något alldeles extra, där vi tillsammans med gästen skräddarsyr hens fest och där högt och lågt blandas med tema, extravagant, musiker, DJ, buffé eller talriksservering och där inslag som ljusshow, eldslukare, rumbadansare eller säckpipsblåsare finns att tillgå! Kom ihåg att ingen idé är för stor eller liten, dum eller konstig och vi garanterar en natt ni aldrig kommer att glömma! För mer info eller för att boka en tid om planering. Mail- Info@hoskaj.se telefon -084466566

Välkomna in  

Kaj

 

IMG_2081.JPG
IMG_2254.JPG
FullSizeRender.jpg
5CB5663A-94BE-45A1-BFB3-535D931F1DF6.JPG

Sommaren är här!

Ja nu är äntligen sommaren här med allt vad det innebär. Idag blev det fredag. Idag blev det helg. Idag är det grillbuffé. Idag är det sol. Idag börjar sommaren på allvar. 

Efter en stressig förmiddag kan vi väll lugnt säga att vi gjort oss förtjänta av att bara slå oss ner på uteserveringen och komma i fas. Ja med grillen som väser i mitten av uteserveringen, glada människor runtomkring som sitter och pratar och skrattar, måsarnas skrik, musiken ut högtalarna, doften av mat och grillning med Söder som utsikt. Många har sagt det och jag kan bara instämma. Stockholms bästa uteservering. Ikväll blir det fest och likaså imorgon. Söndag avslutar vi BEATS’N BRUNCH och kör igång BEACH’N BRUNCH istället. En kan säga dagsfest på bästa sändningstid! Tema BEACH och hörde jag rykten om pool?

Ett annat rykte som kan bekräftas är att vi har fina viner från Ribas, Mallorca och Torgo, Spanien där det är kvinnliga vinmakerskor  som levererar deras ekohantverk. Mycket värt att pröva på!

Välkomna in till en restaurang som tar det till en ny nivå där mat och gemenskap är grundstenarna i mitt företag. 

Nu sippar vi vidare på drinken och njuter av att befinna oss på den bästa uteserveringen i Stockholm. 

Kaj

 

 

IMG_2073.JPEG
IMG_2230.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2229.JPG