GLAD MIDSOMMAR!

Med sju olika sorters blommor under huvudkudden har vi också dukat upp en Grillbuffé tillsammans med ett sillbord á la Kaj


Vuxen 395:- Barn 105:-


Kom inom och mys till det ordentligt med oss här på Hemma hos Kaj!


Lördag & söndag, 23e, 24e då tar vi i personalstyrkan vilodagar och åker ut till Skärgården. Vi är åter måndagen den 25e, utvilade och redo för sommaren!


Så nu tar vi på varma kläder och sparkar klackarna i taket med vår nubbe och alla våra små grodor! GLAD MIDSOMMAR!


Kaj


#midsummer #midsommar2018 #hemmahoskaj #restaurant #stockholm #stockholmbynight #food #drinks #goodlife #crew #love #buffet #grillbuffe #summer2018 #grill #wine #champagne #bringthedog

FullSizeRender.jpg
IMG_2718.JPG
FullSizeRender.jpg
420DC0A1-72C4-4283-8FA3-F822341846DF.JPG

Söndagshäng och Midsommar!

Midsommarfirande på Kaj är alltid något extra och i år är det lika speciellt som vanligt! Vi har öppet 12.00-23.00 och vi har dukat upp för er vår utsökta Grillbuffé tillsammans med ett sillbord á la Kaj

Vuxen 395:-

Barn 105:- 

Boka er plats redan nu för Dig och Ditt sällskap! 

Mail - info@hoskaj.se

Tel - 084466566

Lördag & söndag, 23e, 24e då tar vi i personalstyrkan vilodagar och åker ut till Skärgården. Vi är åter måndagen den 25e, utvilade och redo för sommaren!

Idag myser vi till det i värmen och unnar oss något extra, kanske något kallt att smutta på eller något gott att äta? Hemma hos Kaj är en restaurang som alltid levererar en hög mysfaktor och även den bästa uteserveringen  i hela sjöstaden! Tror du oss inte? Kom förbi vet vi! Hammarbykaj18

Varmt välkomna in till där semestern tar fart på allvar!

Kaj

 

1525B308-E031-4E17-8EF2-F738CF755284.JPG
BAB50433-C3C1-4B49-BBA4-0FA83293E9EB.JPG

MOJITOBAR

Ja vad mycket roligt vi har haft för oss de senaste veckorna, cateringar över hela Sthlm,  studentmottagningar har löst av varandra på Kaj och en och en annan fest i något glamoröst tema har också infunnit sig!

 Idag öppnar vi vid 15.00 och vi tänker oss AW, rosé, tapas och öl! I vår fantastiska bar serveras sedan fruktiga och goda drinkar! Missa heller inte vår GALNA MOJITOBAR!

Boka er AW redan nu - 084466566

Varmt välkomna in och kom ihåg, det är vi som gör sommaren till vad den blir!

Kaj

FullSizeRender.jpg

Sommarnatt!

Med strålande sol och semester på schemat så välkomnar vi alla hem till Kaj. Här finnes drinkar, tapasbrickor, kyld rosé och såklart pizzabuffé! Hemma hos Kaj är restaurangen som välkomnar både hundar och mindre eller större sällskap! Vi styr extravaganta större fester och mindre, finare, och mer intima middagar! Varmt välkomna in att bara hänga eller skapa Ditt livs kväll hos oss!

Tel- 084466566

Mail- info@hoskaj.se

Ikväll stänger restaurangen vid 22.00 så att ni ska ha chans att gå hem och sova för morgondagens arbete eller för att ta er ut och utforska sommarnatten!  

Kaj

 

 

IMG_2074.JPEG

Grillbuffé!

Då var det äntligen dags. Ja nu har det hänt. Sista lunchen har varit och startskottet för sommarlov eller semestertider är här!

Vi vill börja med att tacka för en magisk fredag med Peter Wahlbeck, vernissage, stand up och ja, kort sagt en oförglömlig kväll! Mer kommer till hösten!

Imorgon serveras det grillbrunch där priset är 195:- för vuxna och 85:- barn. Till kvällens á la carte är det ”endast” våra magiska pizzor och sallader som gäller. Kom förbi, kom inom och njut! 

Kaj  

 

 

IMG_2429.JPG
IMG_1813.JPG

Sommar-ÖPPET och personalmys

Glada studenttider och en kall sommar. Så lyder rapporten för Sveriges hälsa just nu. Vi på Hemma hos Kaj har hört konstiga rykten om att vi skulle ha stängt, vilket är befängt! Vi har ÖPPET, ÖPPET, ÖPPET och återigen ÖPPET och vi är så glada om ni vill komma och mysa hos oss! 
Imorgon  är det nationaldagen och Kaj har beslutat att ta med sig personalen på äventyr. Han tar med dem till en hemlig destination för att mysa till det ordentligt och peppa igång inför sommarsäsongen! Därför är vi inte på plats imorgon onsdag, 6/6. Så imorgon har vi ledigt men är tillbaka igen på torsdag och har sen öppet varje dag!

Ni vet väl också om att flera, flera studenter har haft sin mottagning hos oss och där värme, grillbuffé samt chokladfontän är stående inslag! Boka hos oss redan idag!
Tel - 084466566
Mail - info@hoskaj.se
välkomna in!
Kaj

 

Vernissage med Standup!

 Ryktet som sade om en oväntad vänskap mellan Herr Kaj och Peter Wahlbeck stämde och att han besöker Kaj ikväll är också sant. Här kommer han att ställa ut sin konst men också att själv uppträda och såklart blir det stand up! När han sedan är klar kan vi fokusera på att det är fredag, helg och att vi lever. Det är sommar och såklart måste allt det firas! Rökmaskinen kommer fram och sammetsdraperierna dras för och sen vet vi att vi festar som om morgondagen inte fanns!

Ikväll äntrar Peter scenen kl 21.00 men grillen tänder vi ju såklart från 15.00 och vi eldar tills alla är mätta, nöjda och belåtna! Vegetarian, vegan eller köttätare! Vi fixar, prata med de i kassan! Missa inte Sveriges i särklass hetaste och mest omtalade komikerkändis i Svealand på Stockholms mest paradisiska sommarparadis, Hemma hos Kaj!

En del av stan i början av skärgården.

Kaj

 

IMG_2316.JPG
IMG_2228.JPG
IMG_2229.JPG

GRILL-ONSDAG!

Ja då var det lillördag och onsdag vilket såklart idag betyder GRILLBUFFÉ!

Först nu är det lunch som gäller och detta är faktiskt den näst, näst sista lunchen innan semestern för lunchen börjar. Fredag den 1 juni serveras den sista lunchen!  Idag har vi på buffén örtmarinerad lax, dillslungad potatis, basilikacreme, fläskytterfilé, smörstekt potatis, kalvgryta med dill och pillas gurksallad, fruktfat och vårt egna bondbröd.

Sedan öppnar vi upp uteserveringen för grill, dagens drinkar, mojito i olika färger och smaker samt AW där vi idag kör happy jour! Mellan kl 17.00-18.00 kör vi på utvalda drinkar två för 200kr. De utvalda är GT, Mojito the original och rom & cola!

Välkomna in och glöm inte att planera in fredagen då det blir juni. Sista lunchen och stand up samt vernissage med allas vår Peter Wahlbeck!

Njut av er lillördag! 

Kaj