GRILL-helg!

Då är snart helgen här men varför vänta när vi kan börja fira och köra redan nu?  

Idag startar eldarna och maten är redo att grillas från kl 17.00 med vår Grillbuffé och vi kör sedan hela helgen med den omtalade och fantastiska GRILLBUFFÉN á la Kaj! Vi har stora fräscha sallader tillsammans med olika röror och såser som både är smaksatta med chili och vitlök. Där hemgjort bröd står med den stora cheddarosten och där french fries finns vid fruktfatet. Vi har kött från nöt och fläsk, lamm, fisk, vegetariska alternativ samt veganska! 

Kort sagt, vad vore denna varma sommar utan Kajs magnifika Grillbuffé? Dryckesbägare? Ja vi har även drinkar, i alla färger, smaker och för alla tillfällen där våra professionella bartenders är redo att möta era smaklökar! Om det inte passar finns också ”Whispering Angel” som magnumflaskor, välkylda och där ölhinkarna inte heller är fy skam? Något för alla kort sagt!

Välkomna ut till oss, Hemma hos Kaj, en del av stan i början på skärgården! 

Kaj

IMG_1813.JPG

Måndag och pepp!

Efter en helg fylld av dans, värme och såklart massor av god mat, grill, musik och många fina möten är vi tillbaka till måndag och en ny vecka! Mitt i sommaren och sommarvärmen som aldrig vill lägga sig. Tropikerna släng dig i väggen! Sweden is it!

Idag bjuder vi in till musikmys, AW och som en klok vän sa till Kaj igår.

”Det finns bara en anledning till varför en ska dricka champagne på en måndag. Det är måndag.” Så gör som Kaj och hans vänner drick champagne och fira att det är just det, måndag. 

Förboka ditt AW-häng hos oss på tel - 084466566 eller via mail - info@hoskaj.se

Varmt välkomna in till Karibien och champagnens värld där det även finns äppelpaj på Kajs vis!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg

Bira, bira, bira, bärs och sol

Lördag, denna ljuva lördag som fylls med både Kajs berömda Grillbuffé och ölhinkar för hela familjen samt allt det andra goda som vi kan erbjuda från vår meny!

Sallader som avlöser varandra tillsammans med krämiga såser smaksatta med chili och vitlök. Fräscha sallader med frukt och couscous och också french fries bredvid Kajs egengjorda surdegsbröd där smör och god västerbottenost väntar! Välkomna in på en eftermiddag för hela familjen där både Disney, Parov och Maskinen slåss om att få spelas ur högtalarna. Där maten grillas framför era ögon och där roséflaskorna, magnum size ligger på avkylning! Perfekt för alla livsnjutare! På plats har vi även Albert som håller ställningarna!

Barn 0-8 år 10:-/ålder

Vuxna 295:-

 

Bokning av bord - 084466566

Mail - info@hoskaj.se

Ikväll blir det fest! 

Kaj

 

 

IMG_1813.JPG

Bakdag

Ja medan värmeböljan breder ut sig så har Kaj varit runt och letat nya recept och nu har han gjort en egen liten mix och resultatet blev en god fruktpaj. Med en blandning av havrefras och knäckkola tillsammans med mustig frukt så har vi nu Kajs egna fruktpaj! Kom inom och smaka, den är absolut värd!

Kaj

 

IMG_2930.JPG

Ljuva tisdag!

Alla vet att lillördag är onsdag och då innebär det att tisdag är en fredag! Chansen att hylla sig själv och att arbetsveckan har börjat bra, att vi snart är halvvägs och att solen lyser ikapp med de som har semester!

Hemma hos Kaj erbjuder er alla att inleda veckan hos oss! Tapasbrickorna avlöser ölhinkarna och som sedan övergår i rosén som väntar i ishinkarna!

AW hos Kaj är alltid något i sig. Musiken, maten, stämningen, Herman och Albert som stämmer av läget, drinkarna och det perfekta läget i sig. Tro oss, det är värt!

Bokning av bord eller att förbeställa hinkarna  samt maten - tel - 084466566 - mail - info@hoskaj.se

Vi passar även på att gratulera vår eminenta kollega André på hans namnsdag, hurra, hurra, hurra! 

Varmt välkomna in! 

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
IMG_2890.JPG

Söndagshäng

Välkomna in! Vilken gårdag, vilket drag, vilken lycka och vilken musik!

Ja det bästa med Hemma hos Kaj är inte bara att det är fest hos oss varje dag utan också att det går att bara landa, äta den där krämiga pastan eller den utsökta pizzan med chilibearnaise eller ta sig den där återställaren, hörde jag Aperol Spritz eller kanske bara en milkshake?

Välkomna in till en liten oas där ni bara kan vara. Vi längtar så mycket efter er!

Kaj

FullSizeRender.jpg

LÖRDAGSFEELING

Idag är det dags för lördagspartaj och finns det några som vet hur en slipsten ska dras i denna fråga då är det Hemma hos Kaj!  Rökmaskinen är påfylld, discokulan är putsad, shotsglasen diskade och högtalarna testade! Ikväll erbjuds det shotbricka, svett, strobbar, bas och så mycket dans att det nästan är löjligt!

Så på med dansskorna, parfymsprutet, det glada humöret och ta med en rolig vän! Ikväll kör vi för frihet, kärlek och såklart för musiken!

En kan också bara komma och äta och njuta av att livet är så underbart, eller bara vara.

Välkomna in till en restaurang som har det lilla extra och som finns för dig i vått och torrt, tack för att Ni väljer oss. 

Kaj

BFCBBFF1-47E1-4EDC-856C-EE1ECFAEA4F2.JPG

Från ett av våra galna och roliga barnkalas! 

FullSizeRender.jpg

Stefan får ALLTID vara med!

FullSizeRender.jpg

Det som händer på Kaj stannar på Kaj

AW

Ja inte nog med att det är fredag och snart helg! Det är också semestertider och en del som faktiskt tar ut sin semester just idag! GRATULERAR!

Vi på Hemma hos Kaj är såklart förberedda och inte nog med att vi preppar ölhinkar och pizzor så har vi ju också såklart vår magnifika Grillbuffé! Med ett smörgåsbord fyllt av kött, grönsaker, french fries, röror och sallader samt frukt så har vi en av de bästa bufféerna i hela Stockholm! Tror du oss inte? Kom inom och prova! Vill en inte ha så mycket mat så kan en beställa våra fräscha sallader eller varför inte vår berömda tapasbricka som till och med omnämns på sociala medier! Hemma hos Kaj har funnits i 8 år och still going strong!

Boka ert bord och framför era önskemål, pizzabuffé, Grillbuffé, ölhinkar eller iskallt svalkande bubbel så väntar allting färdigt på plats när ni kommer. Är det semester så är det och då ska en inte behöva tänka mer än nödvändigt! 

Välkommen hem till Mig, Kaj, ikväll smäller vi klackarna i taket! 

Kaj

 

IMG_1813.JPG
IMG_1815.JPG
IMG_1816.JPG
IMG_1814.JPG