LUNCH INFO!

Vilka dagar och vi fortsätter att njuta till fullo! 

När kaj-familjen är ute och hämtar inspo så landar vi alltid i olika konstellationer igår blev det i nyfångad fisk och scampi tillagat på genuint sätt med sesamsås & syrad lök. Med vår superkock är det heller aldrig några problem utan mer bara möjligheter och där vi utmanar våra smaklökar med nya spännande smaker och kombinationer!

Lunchpremiären närmar sig med stormsteg och vi inviger med en gigantisk grill och vår himmelska pizzabuffé á la Bonaza den 31/8 en fredag! 

Upplägget där det både är buffé samt tallriksservering och där vi erbjuder reserverade bord för de som vill ha affärslunch med någon speciell kund eller drop in för de som bara älskar vår mat och atmosfär! Oavsett så har vi något som passar alla. Kom inom vet ja! 

Mer frågor -  

info@hoskaj.se

084466566

Hemma hos Kaj vet vikten av mat och som Kaj brukar säga ”Är magen glad då är människan glad” .

Välkomna

Kaj

 

 

IMG_3265.PNG

Nam nam

IMG_3266.PNG

En casual Israelisk middag

IMG_3267.PNG

 ”Finns det inget kök så fixar vi väll ett?”

IMG_3270.JPG

Magisk, vegansk falafel! 

Härliga dar, härliga sommardar!

Ja nu börjar sommaren komma till ett avslut för de flesta, jobbet och skolan väntar, ny klass, ny post eller nya arbetskollegor men kanske framförallt rutiner och en vardag som vi faktiskt kanske också har saknat. 

Med vardag återvänder saker som betytt lite extra och vissa är större guldkorn än andra. Guldkornet på Kaj är ju såklart våra fantastiska luncher och var inte oroliga! Strax drar de igång! 

Vår stjärnservitör och extra i allt André Gatu lämnar huvudstaden för att studera i Göteborg och nu planeras en avskedsfest för honom den 26e aug. Håll er uppdaterade för vi vet att både liveband, pool och DJ ska finnas på plats så det här vill ni ju inte missa! 

Större delen av Kaj-familjen är ute på äventyr runt om i Europa och i Asien för att samla på oss mer inspiration kring matlagning och för att vila upp oss. Helt enkelt semester. 

Så till alla stressade och nervösa vänner där ute, Hakuna Matata. Det löser sig! Kom inom till oss och försvinn för en kväll bland mat och dryck i världsklass. När allt annat känns osäkert vet då att vi på Hemma hos Kaj alltid står kvar, inte perfekta men oslagbara!

Nu fortsätter vi att semestra och pröva mat och vin, ni borde göra detsamma! 

Kaj

 

 

IMAGE.JPG
IMG_3249.JPG

HAPPY PRIDE!

Ja idag är det den stora Pride-paraden som startar vid stadshuset på Kungsholmen och sedan slutar vid Östermalms IP och sedan skingras människorna och vissa hamnar hos oss! 

Vi på Hemma hos Kaj har preppat med färgglada drinkar, Grillbuffé, skön musik och en förfest á la jävlar anamma! Så dagen är kommen att fira allas lika värde och visst gör vi det bäst med dryck och mat i mängder att kunna frossa oss i? !

Förboka ert bord och säkra er plats! 

084466566

info@hoskaj.se

Igår var allas vår stjärnservitör André Gatu på plats och han prövade drinkar och betade av mojitolistan! ”Hysteriskt gott”

Så kom inom, känn er nedslagna, hörda och berörda och händer det inget, ropa då! ”Ibland måste en ju ta tag i det med egna händer, hur tror ni annars att jag fick den här restaurangen att blomstra?”

Kaj

 

IMG_3103.JPG
IMG_3104.JPG
IMG_3105.JPG

Sommaren är kort

Sommaren är kort men i år har det knappt regnat överhuvudtaget och vad gör det egentligen? Tropikerna anlände med dunder och brak och vi har varit helt utslagna. Utslagna på stranden och i vattnet, i restaurangen med väl kyld öl och kalla drinkar eller hemma där grillningsförbudet rådit.. Nu är det dock helg och fredag men inte vilken helg som helst, Pride-helgen!

Ja hela veckan har varit ett kalas som ständigt stegras och nu är vi inne i finalen! Imorgon sluter tusentals människor upp för att gå eller se den berömda Pride-Paraden och sedan är festen ett faktum! Vi på Hemma hos Kaj är inte sämre och färgglada nya drinkar tas fram tillsammans med flaggorna och vi hälsar alla välkomna in till oss. En oas i all annan hets!

Kaj

 

 

IMG_3083.PNG

Tisdagskul

Ja nu är det dags att trolla fram ishinkarna och sen fyller vi dem med det vi behöver, öl, vin, bubbel eller ostron!

Hemma hos Kaj har alltid varit kreativa och vi vet nog vad en ishink kan användas till men också vad som passar till! Önskas champagne eller burgare, en stor sallad eller kanske bara glass och frukt? Varför inte allt i ett och samma som en gigantisk tapastallrik? Tisdagskul innebär inte bara AW och sköna människor utan också bra musik och en skön atmosfär! Vi kan, vi vet och vi levererar, vi är Hemma hos Kaj!

Boka plats för ditt sällskap! 

Tel - 084466566

Mail - info@hoskaj.se

Välkomna in och sätt oss på prov!  Hos oss är det alltid semesterkänsla men med det lilla extra. Njut lite, ta en till drink och känn er som just det, hemma!

Kaj

IMG_3083.PNG
IMG_3084.PNG
IMG_3086.PNG

Söndagshäng är något som funnits länge på Hemma hos Kaj och där vi ser det som vår plikt att varva ner. Hos oss kommer en för lugn, mat, återställare, sofforna som en kan ligga i medan en väntar på maten, mer massor av mat och såklart vår fantastiska personal! Ett ställe som finns i ur och skur!

Ta med dig någon du tycker om och landa hos oss! Där ni kan dela på mat, beställa in en extra flaska vin eller bara sitta och skvallra över stora koppar med kaffe eller te. 

Så kom inom för vår magiska pizza, den kalla ölen eller bara för en rykande varm kaffe! Det är du som lägger ribban för hur din dag ska bli! Så gör något bra av den och tillbringa den med oss!

Kaj

FullSizeRender.jpg

Kärleksdag

Med en dag fylld av explosioner målade av värmen och åskan men också även av kärleken och maten så har vi på hemma hos Kaj inte bara bunkrat upp med ett smörgåsbord av mat, drinkar och disco-rök. Utan även för en upplevelse utöver det vanliga med en personal som är kunnig och glad, ja nästan lycklig över att få bara få göra våra gästers kväll mer speciell än vanligt! Detta resulterar i en kväll där prestation och ångest inte existerar och där ”Bara va” blir en ledstjärna till det som alla i semestertiderna jobbar så hårt för att finna! Kom inom och bara njut! Hemma hos Kaj vet hur en slipsten ska dras och tro oss, jävlar vilken vass kväll vi erbjuder! Kom inom, känn er nedslagna, känn er avslappnade och känn er sedda, hörda och berörda! Njut.

Kaj

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_3024.JPG

Löningsfredag!

Härliga dar, härliga sommardar. Ja inte nog att det bara är fredag, det är också löningshelg och vi alla vet vad det innebär! Glada människor, massor av mat, skratt och många drinkar och ölhinkar som kombineras med bra musik och såklart en underbar solnedgång med en personal som berör!

Hemma hos Kaj är en restaurang som inte bara investerar i mat utan också möten samt upplevelser och hos oss är det minst sagt mycket som händer! Därför vet vi hur en helg ska starta och därför bjuder vi också hem er till oss!  Kom inom och känn friheten, värmen samt röken slå emot er tillsammans med den fantastiska maten som serveras och lyckan som uppstår att leva i nuet!

Boka bord eller er fest hos oss, allt är möjligt!

Tel - 084466566

Mail - info@hoskaj.se

Känn er hemma, känn er sedda och bara njut i paradiset som är en del av staden i början av skärgården!

Kaj

 

 

FullSizeRender.jpg