11 dagar kvar till lunchpremiären. Mer än 11 timmar senare sedan en fantastisk middag. Förrätten bestod av grissini och vispat smör smaksatt med rödbeta och persilja. Därefter levererades det en pasta-linguini med portabello-svamp, parmesan, grädde och tryffel toppat med finhackad koriander. Vi serverades också en fantastisk biffsallad med deras vinigrette, riven parmesan och vindruvor. Desserten bestod av deras cheesecake toppad med björnbär och en bannoffi, paj som är gjord på kondenserad mjölk, chokladtopping och bananer. Vi njöt!

1 timme kvar innan restaurangen är i full gång med förväntansfulla gäster, AW, familjemiddagar och mysiga dejter. Hemma hos Kaj vet hur en måndag ska tas och i detta nu vill vi inviga den med dig.

Välkomna in till en restaurang med det lilla extra!

Kaj

 

IMG_3376.JPG
IMG_3375.JPG
IMG_3374.JPG

Lördags-feeling

Ja inte nog med att Nytorgsfestivalen blommar än en gång, solen lyser och alla är taggade till tusen, det är också lördag!

Hemma hos Kaj bjuder in till efterfest och middag för de tappra själar som behöver en liten promenad och ett andrum från festivalen eller helt enkelt för att steppa igång festen på allvar! Vi inbjuder till mat i världsklass, kylda roséflaskor och iskalla ölhinkar men också stora varma fräscha pizzor, bäst i stan med dofter från hela världen och även pampiga tapasbrickor och krämiga pastarätter! Kom inom och känn festivalkänslorna ta över! Hemma hos Kaj vet hur en fest ska hållas och  nu behöver vi endast er på plats! Rökmaskinerna blossar, discokulan snurrar och shotsbrickorna väntar passivt tills någon skriker - SHOTS!

Vill ni styra er fest här? Inga problem, vi utlovar en natt och kväll som era gäster aldrig kommer att glömma! Tema, mat, upplägg och dryck, ta det lugnt, vi är väl förberedda! Boka ert samtal idag på tel

084466566

mail

info@hoskaj.se

Förberedd er på att bli bländade av magi och kärlek och ikväll mest av discokulans ljus! Glad lördag och GLAD NYTORGSFESTIVALDAG!

Kaj

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_1786.JPG

Grekland Levererar

Ja inte nog med att Israel har levererat, Grekland bidrar också till smakupplevelser och vackra stunder med återhämtning för själen! Igår bjöds det på youvetsi och specialpizza med bacon, fetaost och svamp. Medan youvetsin slog an på en fantastisk smakupplevelse så var tyvärr pizzan luftig och påminnde om vitt bröd med någon sämre skinkost som pålägg. Vi kunde konstatera att pizzorna på Kaj fortsatt är oslagbara! 

Idag hängs det på stranden Xiga som är känd för sitt helande och nyttiga vatten. Dessvärre är en av de magisk ingredienserna svavel vilket resulterar att lukten inte är att föredra. Men vad gör en inte för att bli fin? 

På Hemma hos Kaj rustas det för helg och några av de sista sommardagarna. Fullsatt uteservering, påfyllda rökmaskiner och kyld dryck där musiken spelar ikapp med skratten! Vi älskar att kunna vara en kvarterskrog med karaktär, kärlek och där våra gäster kommer åter för att ta del av den anda som finns hos oss. Att få höra skratten och se ansiktsuttrycken på vår glada gäster och stammisar gör allt arbete och hårt slit värt. Tack alla underbara gäster för att ni förgyller vår tillvaro och tillåter oss att fortsätta! 

För bokning av bord eller för större sällskap som önskar en stor entré, ölhinkar och/eller bubbel hör av er till telefonen

084466566

eller mail

info@hoskaj.se

 

”Välkomna in till en restaurang i början av skärgården men en del av stan!  Mitt paradis.”

Kaj

 

FullSizeRender.jpg

Pizza

IMG_3314.JPG

Youvetsi

 

Xiga

Xiga

LUNCH INFO!

Vilka dagar och vi fortsätter att njuta till fullo! 

När kaj-familjen är ute och hämtar inspo så landar vi alltid i olika konstellationer igår blev det i nyfångad fisk och scampi tillagat på genuint sätt med sesamsås & syrad lök. Med vår superkock är det heller aldrig några problem utan mer bara möjligheter och där vi utmanar våra smaklökar med nya spännande smaker och kombinationer!

Lunchpremiären närmar sig med stormsteg och vi inviger med en gigantisk grill och vår himmelska pizzabuffé á la Bonaza den 31/8 en fredag! 

Upplägget där det både är buffé samt tallriksservering och där vi erbjuder reserverade bord för de som vill ha affärslunch med någon speciell kund eller drop in för de som bara älskar vår mat och atmosfär! Oavsett så har vi något som passar alla. Kom inom vet ja! 

Mer frågor -  

info@hoskaj.se

084466566

Hemma hos Kaj vet vikten av mat och som Kaj brukar säga ”Är magen glad då är människan glad” .

Välkomna

Kaj

 

 

IMG_3265.PNG

Nam nam

IMG_3266.PNG

En casual Israelisk middag

IMG_3267.PNG

 ”Finns det inget kök så fixar vi väll ett?”

IMG_3270.JPG

Magisk, vegansk falafel! 

Härliga dar, härliga sommardar!

Ja nu börjar sommaren komma till ett avslut för de flesta, jobbet och skolan väntar, ny klass, ny post eller nya arbetskollegor men kanske framförallt rutiner och en vardag som vi faktiskt kanske också har saknat. 

Med vardag återvänder saker som betytt lite extra och vissa är större guldkorn än andra. Guldkornet på Kaj är ju såklart våra fantastiska luncher och var inte oroliga! Strax drar de igång! 

Vår stjärnservitör och extra i allt André Gatu lämnar huvudstaden för att studera i Göteborg och nu planeras en avskedsfest för honom den 26e aug. Håll er uppdaterade för vi vet att både liveband, pool och DJ ska finnas på plats så det här vill ni ju inte missa! 

Större delen av Kaj-familjen är ute på äventyr runt om i Europa och i Asien för att samla på oss mer inspiration kring matlagning och för att vila upp oss. Helt enkelt semester. 

Så till alla stressade och nervösa vänner där ute, Hakuna Matata. Det löser sig! Kom inom till oss och försvinn för en kväll bland mat och dryck i världsklass. När allt annat känns osäkert vet då att vi på Hemma hos Kaj alltid står kvar, inte perfekta men oslagbara!

Nu fortsätter vi att semestra och pröva mat och vin, ni borde göra detsamma! 

Kaj

 

 

IMAGE.JPG
IMG_3249.JPG

HAPPY PRIDE!

Ja idag är det den stora Pride-paraden som startar vid stadshuset på Kungsholmen och sedan slutar vid Östermalms IP och sedan skingras människorna och vissa hamnar hos oss! 

Vi på Hemma hos Kaj har preppat med färgglada drinkar, Grillbuffé, skön musik och en förfest á la jävlar anamma! Så dagen är kommen att fira allas lika värde och visst gör vi det bäst med dryck och mat i mängder att kunna frossa oss i? !

Förboka ert bord och säkra er plats! 

084466566

info@hoskaj.se

Igår var allas vår stjärnservitör André Gatu på plats och han prövade drinkar och betade av mojitolistan! ”Hysteriskt gott”

Så kom inom, känn er nedslagna, hörda och berörda och händer det inget, ropa då! ”Ibland måste en ju ta tag i det med egna händer, hur tror ni annars att jag fick den här restaurangen att blomstra?”

Kaj

 

IMG_3103.JPG
IMG_3104.JPG
IMG_3105.JPG

Sommaren är kort

Sommaren är kort men i år har det knappt regnat överhuvudtaget och vad gör det egentligen? Tropikerna anlände med dunder och brak och vi har varit helt utslagna. Utslagna på stranden och i vattnet, i restaurangen med väl kyld öl och kalla drinkar eller hemma där grillningsförbudet rådit.. Nu är det dock helg och fredag men inte vilken helg som helst, Pride-helgen!

Ja hela veckan har varit ett kalas som ständigt stegras och nu är vi inne i finalen! Imorgon sluter tusentals människor upp för att gå eller se den berömda Pride-Paraden och sedan är festen ett faktum! Vi på Hemma hos Kaj är inte sämre och färgglada nya drinkar tas fram tillsammans med flaggorna och vi hälsar alla välkomna in till oss. En oas i all annan hets!

Kaj

 

 

IMG_3083.PNG

Tisdagskul

Ja nu är det dags att trolla fram ishinkarna och sen fyller vi dem med det vi behöver, öl, vin, bubbel eller ostron!

Hemma hos Kaj har alltid varit kreativa och vi vet nog vad en ishink kan användas till men också vad som passar till! Önskas champagne eller burgare, en stor sallad eller kanske bara glass och frukt? Varför inte allt i ett och samma som en gigantisk tapastallrik? Tisdagskul innebär inte bara AW och sköna människor utan också bra musik och en skön atmosfär! Vi kan, vi vet och vi levererar, vi är Hemma hos Kaj!

Boka plats för ditt sällskap! 

Tel - 084466566

Mail - info@hoskaj.se

Välkomna in och sätt oss på prov!  Hos oss är det alltid semesterkänsla men med det lilla extra. Njut lite, ta en till drink och känn er som just det, hemma!

Kaj

IMG_3083.PNG
IMG_3084.PNG
IMG_3086.PNG