lunch-nyheter!

FullSizeRender.jpeg

HAR NI HÖRT ATT KAJ HAR SLIPAT SITT LUNCHKONCEPT?

Nu finns hela veckans meny under “Lunchfliken” och den nya menyn för varje veckan presenteras varje fredag hädan efter.

Varje dag har Hemma hos Kaj en “dagens” som består av en varm buffé med nytt tema varje dag. Det ingår också en stor salladsbuffé där du kan plocka ihop din egen matiga sallad som huvudrätt, eller välja att ta sallad som en side till den varma buffé, vi bjuder också alla som äter buffé på kaffe & hembakad dessert, se nedan för dagens meny & Plocka fritt från allt för 125:-

Vi kommer också alltid ha en fullständig meny för tallriksservering för dig som känner att du önskar något annat än buffé. Den här menyn hittar ni alltid en härlig köttbit, en färsk fisk, en vegetarisk, en pasta och så självklart en Klassiker!

Vi ska också flagga lite för vårt bageri som dragit igång, varje dag har vi nybakat både bröd och bakverk, äter ni buffé så ingår det alltid nybakat!

Välkomna!

Höst och Julbord

Ja äntligen kommer hösten smygande med färger, kyla och varma kläder, kängor, varm choklad och mysiga kvällar med tända ljus!

Hemma hos Kaj står storstädning på schemat och sortimentet ses över. Det går ju på ett kick, sen är det ju vips jul och vem vill inte ha det mysigt tills dess? Anmälningarna för julborden har redan börjat dimpa ner och vi tittar över vad som ska vara på årets julbord. Kaj älskar allt som är extravagant och det är ingen hemlighet att både våra grillbuffer, festmenyer och julbord är något utöver det vanliga.

495 kr / pp 

Julborden startar traditionellt med inlagd sill på Kajs vis med en ny smak varje år med inspiration från hela världen! Allt det klassiska från ett traditonellt julbord finns representerat här och såklart har vi även tropiska inslag från runt om i världen! Under kvällen kommer vi hinna med 4 serveringar av all olika mat som ska ut. Middagen avslutas med en enorm dessertbuffe samt dans och rumpskakningar i takt med röken och musiken!

Som sagt, ska det va, ska det va! 

Nu fortsätter vi att mysa i solen ett litet tag till! 

Kaj

 

68B53B85-C117-4689-8301-DAD88EE0266B.JPG

LUNCHPREMIÄR!!

LUNCHPREMIÄR WOHO!

Idag bjuder vi in till premiären av vår lunch där det väntar en gigantisk GRILLBUFFÉ med röror, såser, french fries och såklart PIZZA BONAZA och när ni ätit och känner er mätta då får en designa sin EGEN GLASS och dessutom ingår kaffe!

Hemma hos Kaj står för en blandning av aktiviteter och event där maten är i världsklass av stora lass och där alla är välkomna! Vi har catering och utför även jobb utanför restaurangen och på restaurangen har vi allt från begravningsmiddag till 50års fest med djurtema eller varför inte barnkalas och affärslunch som sedan byts ut mot 70års kalas med DJ, pizzabuffé och hela havet stormar! Så frågor går att ställa via mail eller telefon! Ingen idée är för liten eller för stor! 

Nu preppar vi inför lunchen 11.00-13.00.

Á la carte öppnar 17.00-22.00.

Härligt och gott, ja välkomna in!

Info@hoskaj.se

084466566

www.Hoskaj.se

Kaj

IMG_3003.JPG

Sista dagen!

Ja då var detta sista dagen på sommaren och imorgon återgår vi till ”normala” tider med lunch på förmiddagen och öppet på eftermiddagen! 

Vi önskar alla en fin torsdag och ikväll bjuder vi inte bara på en sista omgång sommarfrihet utan också bra musik och gränslöst med kärlek!  Kom inom för mat i världsklass och drinkar som får en att känna sig speciell!

Imorgon är det LUNCHPREMÄIR med Grillbuffé och pizza bonaza tillsammans med möjligheten att göra din egna glass till dessert!  Är det premiär så är det!

Bokning av affärsluncher, kräftskivor eller frågor. 

tel 084466566

mail info@hoskaj.se

 

Välkomna in! 

Kaj

 

IMG_3022.JPG
IMG_3021.PNG
IMG_3086.PNG

Sista veckan

Ja efter en helg med kräftskiva, middagsbjudningar och poolfest med André Gatu så kan vi säga att vi minst sagt är slut men också så glada för all den kärlek som får finnas hos oss!

Nu är det sista veckan av sommartiderna och på fredag är luncherna tillbaka och då är det lunch som vanligt mån-fre. 11.00-13.00. 

Till premiärlunchen väntar den stora grillbuffén med pizza Bonzanaoch sedan till dessert så erbjuder vi ”Gör Din egen glasstrut och pynta efter behag” en glassbuffé som ingår till efterrätt!

Välkomna in!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Dan före Andrés avskedsfest!

Ja inte nog med att poolen har skakats fram ur sina dammiga vrår. Shopping av glitter, blommor och ballonger finns också med i beräkningen och känslan av eufori har inte varit mer tydlig eller påtalig!
På söndagen startar eventet kl 18.00 och fortsätter framåt tills vi känner oss besegrade och solen tittar fram bakom husens tak. Eftersom alla ska få vara med så har vi stängt köket för övriga middags gäster, med andra ord abonnerat. 
Pool, Liveband och DJ är några av överraskningarna som läckt ut men vad gör det när det finns så mycket mer att plocka av?
Varmt välkomna in till en av Kajs största fester, alla ska med!

 

Här länkar vi till facebookevenemanget där mer information finns att hämta!

https://www.facebook.com/events/288582418638509/

Kaj
 

AVSKEDSFEST 1-page-001.jpg