Julbord med stans bästa privata dansgolv!

images.jpg
Festvåning-5.jpg

Köket har valt att gå efter klassiska recept och utesluter inget som det traditionella julbordet erbjuder. Specifikt för julbordet Hemma hos Kaj är att vi tycker om att sätta en egen liten touch på det, varför vårt julbord har inslag av exotiska anrättningar, just för att tillfredsställa den nyfikenhet som julen för med sig

Kaj's julbord serveras enligt den traditionella bordsbuffésmodellen, allt för att skapa gemytlighet och känslan av att vara hemma, Hemma hos Kaj

Serveringen

Första serveringen presenteras vid bordet på vackra fat och skålar som skapar en mysig och avslappnad känsla då ni slipper stå i kö för att fylla era tallrikar. Vi fortsätter sedan med det varma som serveras från grillen. Grissida och helgrillad kalkon trängs med julskinkan och fyller lokalen med fantastiska dofter. 

Serveringerna presenteras i en takt som tillåter er att smaka och njuta i det tempo som passar er

Sill såklart!

Kaj samlar inte favoriter, han skapar ny! Varje år lägger vi in sill med inspiration och smaker från hela världen. Gamla klassiker med en twist, och nytänkandet står i fokus

Lime- och pepparkryddad varmrökt lax, ägghalvor och kräftskagen, gubbröra, tillbehören är många och självklara...

"Ingen jul utan julskinka.."

Vi har valt att låta grillen & rotisseriet stå i rampljuset även under julfirandet och här trivs julskinkan, kalkonen och revbensspjällen, vi kompletterar med grönkålen, rödkålen, Janssons frestelse och alla klassiska favoriter...

Dessert - "på julen får man ta från undre lagret.."

Praliner, inlagda päron, nötter och ris á la Kaj, vit chokladmousse, varm äppelpaj och mycket sött därtill

495 kr/p

(10 personer minimum för bokning av meny)

Glöm inte efterpartyt!

Musik. dansgolv, party och slipsen knuten i pannan! Jaaa det är klart det kan gå livar till. Vi har utrustningen för att ge er allt!

tomte.jpg

lunch-nyheter!

FullSizeRender.jpeg

HAR NI HÖRT ATT KAJ HAR SLIPAT SITT LUNCHKONCEPT?

Nu finns hela veckans meny under “Lunchfliken” och den nya menyn för varje veckan presenteras varje fredag hädan efter.

Varje dag har Hemma hos Kaj en “dagens” som består av en varm buffé med nytt tema varje dag. Det ingår också en stor salladsbuffé där du kan plocka ihop din egen matiga sallad som huvudrätt, eller välja att ta sallad som en side till den varma buffé, vi bjuder också alla som äter buffé på kaffe & hembakad dessert, se nedan för dagens meny & Plocka fritt från allt för 125:-

Vi kommer också alltid ha en fullständig meny för tallriksservering för dig som känner att du önskar något annat än buffé. Den här menyn hittar ni alltid en härlig köttbit, en färsk fisk, en vegetarisk, en pasta och så självklart en Klassiker!

Vi ska också flagga lite för vårt bageri som dragit igång, varje dag har vi nybakat både bröd och bakverk, äter ni buffé så ingår det alltid nybakat!

Välkomna!

Höst och Julbord

Ja äntligen kommer hösten smygande med färger, kyla och varma kläder, kängor, varm choklad och mysiga kvällar med tända ljus!

Hemma hos Kaj står storstädning på schemat och sortimentet ses över. Det går ju på ett kick, sen är det ju vips jul och vem vill inte ha det mysigt tills dess? Anmälningarna för julborden har redan börjat dimpa ner och vi tittar över vad som ska vara på årets julbord. Kaj älskar allt som är extravagant och det är ingen hemlighet att både våra grillbuffer, festmenyer och julbord är något utöver det vanliga.

495 kr / pp 

Julborden startar traditionellt med inlagd sill på Kajs vis med en ny smak varje år med inspiration från hela världen! Allt det klassiska från ett traditonellt julbord finns representerat här och såklart har vi även tropiska inslag från runt om i världen! Under kvällen kommer vi hinna med 4 serveringar av all olika mat som ska ut. Middagen avslutas med en enorm dessertbuffe samt dans och rumpskakningar i takt med röken och musiken!

Som sagt, ska det va, ska det va! 

Nu fortsätter vi att mysa i solen ett litet tag till! 

Kaj

 

68B53B85-C117-4689-8301-DAD88EE0266B.JPG

LUNCHPREMIÄR!!

LUNCHPREMIÄR WOHO!

Idag bjuder vi in till premiären av vår lunch där det väntar en gigantisk GRILLBUFFÉ med röror, såser, french fries och såklart PIZZA BONAZA och när ni ätit och känner er mätta då får en designa sin EGEN GLASS och dessutom ingår kaffe!

Hemma hos Kaj står för en blandning av aktiviteter och event där maten är i världsklass av stora lass och där alla är välkomna! Vi har catering och utför även jobb utanför restaurangen och på restaurangen har vi allt från begravningsmiddag till 50års fest med djurtema eller varför inte barnkalas och affärslunch som sedan byts ut mot 70års kalas med DJ, pizzabuffé och hela havet stormar! Så frågor går att ställa via mail eller telefon! Ingen idée är för liten eller för stor! 

Nu preppar vi inför lunchen 11.00-13.00.

Á la carte öppnar 17.00-22.00.

Härligt och gott, ja välkomna in!

Info@hoskaj.se

084466566

www.Hoskaj.se

Kaj

IMG_3003.JPG

Sista dagen!

Ja då var detta sista dagen på sommaren och imorgon återgår vi till ”normala” tider med lunch på förmiddagen och öppet på eftermiddagen! 

Vi önskar alla en fin torsdag och ikväll bjuder vi inte bara på en sista omgång sommarfrihet utan också bra musik och gränslöst med kärlek!  Kom inom för mat i världsklass och drinkar som får en att känna sig speciell!

Imorgon är det LUNCHPREMÄIR med Grillbuffé och pizza bonaza tillsammans med möjligheten att göra din egna glass till dessert!  Är det premiär så är det!

Bokning av affärsluncher, kräftskivor eller frågor. 

tel 084466566

mail info@hoskaj.se

 

Välkomna in! 

Kaj

 

IMG_3022.JPG
IMG_3021.PNG
IMG_3086.PNG

Sista veckan

Ja efter en helg med kräftskiva, middagsbjudningar och poolfest med André Gatu så kan vi säga att vi minst sagt är slut men också så glada för all den kärlek som får finnas hos oss!

Nu är det sista veckan av sommartiderna och på fredag är luncherna tillbaka och då är det lunch som vanligt mån-fre. 11.00-13.00. 

Till premiärlunchen väntar den stora grillbuffén med pizza Bonzanaoch sedan till dessert så erbjuder vi ”Gör Din egen glasstrut och pynta efter behag” en glassbuffé som ingår till efterrätt!

Välkomna in!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg