HÖSTLOV!

OBS - Nya öppetider - OBS
Ja som alltid under denna tid på året så vankas det halloween och höstlov! Vi på hemma hos Kaj går inte på höstlov utan ska börja bygga den nya guldbaren! Vi bygger fram till onsdag em i tid för att inviga den nya baren och invigningen sker  tillsammans med musik, dans samt mat och dryck i överflöd! 
Vår nya supercava - Jane Ventura - Gran Reserva Vintage serveras självklart i kristallglas och får även den tuffaste att mjukna i knäna och kasta med huvudet! Dessutom bjuder vi på pintox och övriga tilltugg från spanska östkusten - Tapas Variadas  ja själva resan behöver inte vara längre än till Hammarby sjöstad , en del av stan i början av skärgården
LUNCHEN är inte öppen under veckan utan startar igen FREDAG 3/11!
Kära lunchgäster vi beklagar till tusen att vi inte kan serva er under dessa dagar men ber er att hålla ut! På fredag blir allt som vanligt och då kör vi igång med buller och brak! Det  blir Be-Bop-A-Lula Hela Jävla Dagen  som Thåström sjunger och vi börjar med American Lunch -All You can eat- plus lite till-! Då stor grillbuffé  med marinerad biff från USA, Cheeseburger på amerikanskt vis fräscha tillbehör och  stenugnsbakade pizzor, sallader i mängder, såser att dö för och något litet sött att knapra på i slutet! Missa inte detta, det kommer att bli helt klart magiskt! Cliff Richard som vänder E-plattor i DJ-båset  kliver på senare på kvällen och bjuder på energi från 90-talet = Totalt retro En säger att den bästa tiden som fanns då finns nu på Hemma hos Kaj! Så ta på din choker, kläder lager på lager med kavaj, väst eller  flanellskjorta och de färgstarka kostymerna ! Hos oss kommer taket att lyftas  på fredag och vi behöver Er på plats!
Vi syns på lunchen och senare i rökdimman!
Kaj

OBS- Nya öppetider -  OBS