Lillördag!

Nu är det snart helg och vi har redan börjat. Ja november betyder bara en sak, julbordens början och som vi har väntat ( redan i maj fick vi första bokningen..) Konceptet är fantastiskt och maten i världsklass! Missa inte att säkra din plats! 
Dessa julbord drar igång  som sagt nu i november och de kostar 395:- pp. Vi bjuder på sill och hemlagat bröd, grillbuffé på bordet tillsammans med klassiker såsom köttbullar´, potatis, prinskorv och leverpastej och avslutningsvis dessert! Det rör sig om flera serveringar där mätt bara kommer att vara förnamnet!
Dryckespaketet är 310 :- pp Två enheter till maten, en nubbe och kaffe!
Boka för familjen, företaget eller med vännerna och grannarna!
Oavsett hur ni vill ha er kväll så lovar vi att ett mer maxat julbord och koncept än någon annanstans!