Be-Bop-A-Lula hela jävla dagen!

LUNCHPREMIÄR!
Idag smäller vi på stort för att ni har fått vänta så länge och lunchpremiären är minst sagt maxad!

Det  blir Be-Bop-A-Lula Hela Jävla Dagen  som Thåström skrivit och vi börjar med  PREMIÄR och med arbetskläderna fortfarande på, hammaren i ena handen och en flaska bubbel i den anadra. Vi serverar vårt  prisbelönta bubbel, Jane Ventura Gran Reserva Vintage  och det är den som står på menyn och den som får alla på fall. Vi bjuder på knapriga Pintox och Tapas Variadas till alla som dyker upp, de bästa plocken från spanska östkusten, ja resan behöver verkligen inte vara längre än till Hammarbysjöstad. En del av stan i början på skärgården! 
Baren är på plats och glänser som på dess egen storhetstid!  Vi har drabbats av spanska sjukan och det är magiskt! därför har vi också tagit fram vår hysteriska Mojito-meny, surt, starkt eller bara läskande oavsett dina önskemål och om du inte vet så fråga vår personal, Vi hittar en mojito som passar just dig!
Vi får också besök av  Cliff Richard som vänder E-plattor i DJ-båset och bjuder på energi från 90-talet = Totalt retro En säger att den bästa tiden som fanns då finns nu på Hemma hos Kaj! Så ta på din choker, kläder lager på lager med kavaj, väst eller  flanellskjorta och de färgstarka kostymerna ! Hos oss kommer taket att lyftas  och vi behöver Er på plats, om ni har saknats!

Välkomna in i partyröken och den pumpande musiken, Herman och Stefan är pepp, är ni?

Kaj

Kaj.jpg