Veckoslut

Vilken vecka!

Ja vi slängdes in i vår allas hjärtans dag och vilken kväll det blev, det var fullsatt och tight och kärleken var minst sagt påtaglig i luften. Då vi var en kort så blev det stressigt och en väntan för några, vi på Kaj vill säga förlåt och hoppas att kärleken ändå vann! Ibland blir det inte som man tänkt sig och det kan både vara fantastiskt eller förfärligt. Vi var trötta men ack så lyckliga efter kvällen! Tack alla ni som kom och älskade med oss och att ni gör Kajs dröm möjlig! Att få sprida kärlek, kultur och mat mellan människor!
Efter att ha tagit ner pyntet och läst dikter om kärlek så överlägger vi nu om vem som vinner den gyllene Kaj. Veckan har varit hektisk med snabba och smakrika luncher, lugna och intima middagar och plötsligt var det helg. AW hände tillsammans med födelsedagsmiddag och det blev fullsatt. Lördagen invigdes med en 5 rätters italiensk inspirerad födelsedagsafton som kom att vara i 7 timmar. Det blev fullsatt och människor vände i dörren, allsång byttes mot skönsång från Kristina från Duvemåla och talen haglade ikapp. Kvällen var minst sagt lyckad och vi mötte både gamla och nya bekanta.
Söndagen har varit idag och vilken Brunch, sällskapen bytte av varandra och tonfisken tog slut. Vår Brunchplateau var magnifik och ljusen fladdrade ikapp med mimosan. 
Imorgon är det lunch som vanligt men ingen a la carté. 
Välkomna in till en restaurang som inte är som alla andra. En restaurang dit alla är välkomna och där sång och dans avlöser varandra.
Ha en underbar vecka och kom ihåg. Det kan bara gå uppåt!
Kaj