Vårkänsla

Ja, ryktena stämmer! Uteserveringen är äntligen ett faktum och rosén är framtagen, askfaten avdammade och även fast det inte är som under sommarsäsongen så är det mysigt och intimiteten är påtaglig. En kan säga att det är vår nya VIP hörna, utsikten är densamma och lugnet är fortfarande där! Välkomna förbi på kaffe, rosé, öl eller nötter sky is the limit!

Helgen innehöll faktorer som ett barnkalas och gjorde mer än succé där ballongfäktning och popcornkross togs till en helt ny nivå. Vi besökte Carlsberg, (då i egenskap som vår egen cateringfirma AAA-catering) för att fira St Patrick´s Day och det bjöds på ostron, Black Velvet, mingelmat och dessert! Sedan var det dags för 30 årsfest där födelsedagsbarnet inte hade en aning om vad som väntade. Det bjöds på trerätters, tequila-shots och förste servitören som både dansade och föll från bordet i de olika tonartshöjningarna. Vi fanns med under Angelica Wiiks vernissage med vår mingelmat och tårtor och oj vad mycket folk det var. Angelica strålade ikapp med sina konstverk och vi hade äran att ha henne hos oss både på kvällen efter vernissagens första dag och även under brunchen. Hennes vernissage fortsätter ända fram till den 25e mars och har ni inte sett den än så ta er dit! Birkagatan 28B är adressen. Brunchen igår var hektisk man ack så trevlig och några av gästerna stannade i flera timmar. Vår egen Brunchtallrik sålde som smör och kritikerna hyllade den till skyarna, dessertbordet hade maxats och det var inte bara små barn som var förstummade.

Idag är det dags för LUNCH som öppnar kl 11.00 som vanligt och vår Á la carte öppnar imorgonkväll. Ja inget ovanligt där.

Imorgon kommer vår älskade Frispelsteater på besök och jag hörde rykten om Pizzabuffé, nya låtar och improvisation när den är som bäst! Detta är värt att komma ner och kolla på!

Välkomna in till en restaurang som redan har en liten uteservering, där maten är i världsklass och dit hunden, ja ALLA är välkomna och där servitören sjunger och dansar på borden. 
Nu går vi in i en ny vecka och oj vad vi är peppade!

Kaj