Dags igen

Ja efter påskledighet och snökaos i Stockholmcity så är lunchen äntligen tillbaka och likaså vår á la carte med de vanliga öppetiderna.
Idag serverades det bland annat italiensk sallad, chicken paneng curry och schnitzel till lunchen och som folk har längtat.
Ikväll är det á la carte och med liveunderhållning, ja vi satsar på stort. Vi välkomnar därför återigen vår kära Frispelsteater som har laddat och laddat för den här kvällen.


"Med hjälp av publiken skapar Frispelsteatern en improviserad afton där ingenting är bestämt på förväg. Musiken uppstår i ögonblicket - historier, repliker och sångtexter lika så. Kom och se Frispelsteatern kasta sig ut i det okända skapandet av skönsång och improviserad komedi. En härlig upplevelse!

Frispelsteatern består av de välmeriterade artisterna Martin Rask, Johan Samuelsson, Carl Wernhoff samt musikern Mats B Olsson. Tillsammans har de erfarenheter från opera, teater, improvisation, musik och internationella musikaler i stora uppsättningar som Phantom of the Opera, La Traviata, Tartuffe och Red Hot Chillipeppers..."


Plats: Hemma hos Kaj
Tid: 19.00
Ordinarie inträde: 100kr
Inträde inkl. pizza: (18.30) 150kr
Inträde student/arbetslös/pensionär: 60kr (110kr med pizza)
Betalning på plats med kontant eller swish
HAPPY HOUR mellan 18.00-19.00 flasköl/cider för 45kr istället för 65kr!
Kom ihåg att hos oss är det alltid varmt, hemtrevligt, en restaurang med utsökt mat och dryck dit alla är välkomna!
Kaj

P.s bild nr 2 visar inte kvällens tips D.s