Ljuva fredag

Ja då var det äntligen dags för fredag igen och som vi har väntat!
Veckan har verkligen bjudit på ett riktigt skådespeleri med allt från strålande varm sol till is och snö samt någon enstaka stormvind. Vi har maxat och haft storrush på lunchen med många glada gäster och trötta men ack så lyckliga kockar och servis. Kvällarna har löst av varandra med skönsång, hundben och en och en annan massage.
Ikväll är det lönefest och såklart står våra dörrar vidöppna för er, varmt välkomna in!
Imorgon är det kulturnatt i Stockholm och såklart står vi redo! Inte bara med Happy Hour och bra musik, det finns nog också något gott att knapra på! Mer info följer!
Söndag är det Brunch som vanligt och som de flesta har längtat!
Mimosa med champagne eller en utsökt pizza eller varför inte långa samtal med den berömda burnchtallriken och latte? Oavsett ditt humör så löser vi det!
Nämnde jag gigantiskt dessertbord för 95:-?
Måndag är det ingen lunch då Kaj och Co ska ut och demonstrera för mer mat, mer musik och mer sol! Vi tror nämligen att kärleken kommer på köpet.

Tisdag är det 2 maj och vi har öppet som vanligt samt gästas av vår fantastiska frispelsteater och den berömda pizzabuffén! Don´t miss it out!


 Nu fokuserar vi dock på kvällen! Hyllningen till helgen och att det snart är 1 maj! Brasor och firandet av våren, välkommen Valborg!
Ta med hunden och grannen, vi väntar hos Kaj
Kaj