Grillördag!

Ja det som hände igår i vårt fina Stockholm och mot vårt älskade land är förfärligt och vi står enade mot detta hat. Vi valde igår att ha öppet och att vara en fristad för allt ont. Hemma Hos Kaj är en restaurang som står för relationer, kärleken till mat och att kulturer ska kunna mötas. Alla är välkomna hit!
Vi hade fullsatt igår och människor hade chans att få landa, få möjlighet att prata med andra och bara va. En oas i allt kaos där grill blandades med lugn musik, kramar och nyheter samt tårar och skratt. Vi viker oss inte och vi fortsätter att sprida budskapet om mat, kärlek och musik! 

Idag är det en ny dag och restaurangen öppnade redan för 3 timmar sedan då det var lovande med sol. Nu står grillen på plats och hela uteserveringen är framtagen. En symbol för att sommaren är påväg och att det blir bättre! 
Ikväll ska det dansas och livet ska firas samt hyllas!
Välkomna till en restaurang som står upp för maten, drömmarna och såklart livet självt!
Kaj