Glad Maj

Efter att ha gått i parad runt om i Stockholm centrum så är vi nu äntligen tillbaka på restaurangen för att falla tillbaka i en något så lugn vardagsrytm! Ni vet också vad maj innebär? Sommarkänsla och öppet alla dagar. Ja ni läste rätt! Från och med 8 maj så har vi á la carte varje dag 17.00-23.00. Vi på Kaj vet hur man firar in sommaren ordentligt!
Idag kör vi igång med lunch som vanligt 11.00-13.00 och sedan ikväll rivstartar vi med både á la carte och Frispelsteatern med deras impro samt sång i världsklass!
Maj är månaden då vi svenskar kryper ut ur våra skal, blir röda, rosa och bruna samt lite gula och inser att en har brist både på A, B, C, D-vitamin samt dans, rosé mat, bär, vänner och såklart Kaj. Därför öppnar vi upp vår famn för er och skriver. Hos Kaj är ALLA välkomna att både ta med hunden, sig själva, sin granne eller ett ragg från gatan. Hos oss finns möjligheten att festa till långt in på natten, dricka kylda drycker i solnedgången, äta fine dining, grillbuffé eller bara ta en latte och fantisera sig till Frankrikes gator. 
Vi är restaurangen som tar det ett steg till. Låt oss därför fira in sommaren tillsammans!
Varmt välkomna in och ikväll ryktas det om både Happy Hour, Pizzabuffé och live underhållning i världsklass. Vi syns kl 18.00!
Kaj