MIDSOMMARFIRANDE!

Då var det bestämt, fredagen den 23/6 och lördagen 24/6 har vi öppet som vanligt 15.00-01.00 storköket mellan 17.00-22.00 och dagarna i ära serveras vår fantastiska grillbuffé och dessertbuffé. Alltså inte á la carte.
 

Grillbuffé 295:-
(veg, vegan och kött finns att välja av) då ingår också en förrätt bestående av sill och skärgårdstillbehör som vi bjuder på.

Dessertbuffé 85:-
bestående av chokladfontän, fruktfat, Brownie á la Kaj samt Svensk jordgubbstårta och några av Kajs favoriter finns att smaka av från det extravaganta bordet!


Barnpriser och barnportioner är inget problem och dessutom får både hundar och barnvagnar plats hos oss! Varmt välkomna själv eller med familjen, dejten eller med någon från grannbutiken och vi utlovar svensk musik och blommor!
Glad midsommar och nu njuter vi av sommarvädret innan det slår om!