Bröllop

Igår var en vacker dag. En dag fylld med så galet mycket kärlek, Europe, konfettiregn, hattlekar, motorcyklar och italiensk inspirerad mat med mini-pizzor, risoni-sallad, chili-bearnaise, parma-sallad, nybakat bröd, kyckling och mycket, mycket mer. Igår hade vi bröllop hos oss och de sa ja! Det är känt att bröllop har förekommit hos Kaj men att också vigas hos oss är inte alltid en självklarhet. Därför tackar vi för att också vi fick vara med under era löften, under ringpåsättningen, brudvalsen och all kärlek som fanns bland er familj, vänner och bekanta. Tack för kärleken som var minst sagt påtaglig i restaurangen under hela kvällen och natten. Kom ihåg, det är i nöd och lust som ni tillsammans tar er an världen, just nu är det dock i lust!
Idag är vilodag hos oss på Kaj och vi syns därför imorgon!
En restaurang som inte är som alla andra. 
Välkomna in och ja, ni kan också få ha ert bröllop här.

Kaj