Ljuva söndag

Vilken fest!  Vilken lycka och vilket teamwork! Bröllopet igår gjorde dundersuccé och med ett helt nytt team vid rodret var det roligt att se nya medarbetare ta plats, lära sig nya saker och lysa ikapp med brudparet!

På menyn stod det Kaj Överraskar och vilken överraskning sen! Förrätten bestod av snittar i olika smaker och gigantiska tapas-brickor à la Kaj. Varmrätten var ett smörgåsbord med mangoglacerade kycklingfiléer, grillade grönsaker i tomatsås, bröd och färskost, aioli smaksatt med dragon, slungad spenat med laxspett och mycket, mycket mer! Gästerna var minst sagt mätta. Dessert och kaffe serverades. Jordgubbscheesecake tillsammans med Brownie, fyrverkeri och stående ovationer när brudparet delade och skar den första tårtbiten! Sen var det dags för första dansen.

Idag är vi på Kaj lediga men imorgon kör vi igång som vanligt!  

1 sep startar lunchen och peppade är bara förnamnet!  

Välkomna in till en restaurag som gör det lilla extra !

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg