Rosé tisdag!

Med bara 3 dagar kvar innan Lunchen och de vanliga hösttiderna kommer tillbaka så drar vi oss och njuter det sista vi kan av sommaren! Idag serverar vi Rosé för hela slanten från distriktet Provence! 109:- gl 510:- fl och ja, vi har både beställt sol och värme!

Ni vet vad de säger, när de gamla knakar, bryts och går sönder då tar en in ännu äldre ting och de skall bestå i ännu ett sekel. Eller så sa Kaj och ryktet säger att en leverans av möbler från Frankrike är på ingång. En berättelse från en svunnen tid. Möbler som sett och fått uppleva de mesta och vi tror att Kaj varit med i några utav dessa historier. Återstår att upptäcka!

Ja Kaj förvandlas och hur kommer det att se ut nu till hösten? Vi pratar förstås om restaurangen. Kom förbi och titta in, slå er ner och sup in den fantastiska, röriga och kärleksfulla omgivning här bjuder vi på allt från mat till barnpassning.

Hos oss är det alltid extravagant! 

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg