GRILL OCH SOMMAR MED BEACH!

Japp då har ni läst rätt! 

Sommaren har kommit på allvar och grillen med grillmästaren är ute och redo att börja servera! Bröllop osar i luften och ja, vi är med och anordnar sådana, magiskt? Japp. Värt? Det är bara förnamnet! Proffsigt? Oja, de kan sina saker! Med hundratals bröllop och fester i ryggen så känner vi på Hemma hos Kaj oss säkra att kunna ge er en dag att minnas med kärlek för resten av era liv.

Eftersom vi nu har äntrat sommaren så innebär det också att vi nu är tränade och klara! Nästa söndag blir det inte BEATS utan BEACH’N BRUNCH och det innebär Beach tema parasoll, vatten, drinkar, caribisk musik, badshorts, 👙 bikini, sol, sand, kall öl , Co Co nötter, iskaffe, fruktfat, brasse-stolar, pool och mycket, mycket mer!

Kom inom, känn Dig som hemma och beställ in pizza, Grillbuffén ALL YOU CAN EAT, våra krämiga pastor eller perfekta, stora, smakrika och lyxiga sallader. 

Rosé, vitt, rött, bubbel, sangrior, drinkar, shots alkoholfritt, öl och mycket annat! Ja här hos oss är du inte törstig eller hungrig, här hos oss är du bara nöjd! 

Med sol i sinnet och fettfläckar på förklädet önskar Jag Dig en magisk afton! 

Kaj

 

Sök efter BEACH & BRUNCH i sökfältet på facebook

IMG_2082.PNG

Välj den som ser ut som den som kommer upp först i mitt sökfält.

IMG_2083.PNG

Såhär ser evenemanget ut. 

IMG_2081.JPG

Välkomna till något nytt och något fräscht!