Inspirationssemester

Herr Kaj vill alltid att personalen på restaurangen ska vara på tipptopp samt ha kunskap om inte bara bra service och mat utan även om all dryck som säljs! Vad var det inte dags för om tävling?

Kaj- Tävling på gång med ett underbart förstapris!

Personal- Vad är det för tävling den här gången? 

Kaj- Vinprovning med ögonbindel. 

10 viner radades upp och 10 viner fick smakas av och allt detta med ögonbindel. Därefter skulle de i personalen, som vågat ställa upp para ihop vinerna. En klockren 10/10 fick vår barman ihop och första priset delades ut under jubel och hejarop!

1a pris.  ”Med uppenbar passion för våra viner och ett härligt engagemang tilldelas du att bli ambassadör för Hemma hos Kaj och ta Dig ner till vår vinleverantör i Italien, närmre bestämt vindistriktet Valpolicella, byn Cazzano och besöka vår vinleverantör Bennati - Valpolicella Ripasso Superiore. Vinprovningar, historia kring dessa fantastiska viner och druvsorter samt guidade turer bland vinrankorna och de magnifika husen väntar! Njut och kom tillbaka lite gladare, lite visare och lite mer inspirerande! Vi är glada att ha med Dig i vårt team!

Grattis Robert! ”

Hur står det då till med restaurangen? Jo Hemma hos Kaj myser i solen med semesterandan i ryggen och njuter på uteserveringen med allt vad det innebär, Grillbuffé, sangria och mojitodrinkar och fester med galna upptåg och teman samt livemusik och andra framträdanden! Inte besökt oss idag? Kom imorgon! Boka din tillställning redan idag!

Telefon- 084466566

Mail- info@hoskaj.se

Plötsligt händer det! 

Kaj

 

IMG_2837.JPG
IMG_2838.JPG