Grekland Levererar

Ja inte nog med att Israel har levererat, Grekland bidrar också till smakupplevelser och vackra stunder med återhämtning för själen! Igår bjöds det på youvetsi och specialpizza med bacon, fetaost och svamp. Medan youvetsin slog an på en fantastisk smakupplevelse så var tyvärr pizzan luftig och påminnde om vitt bröd med någon sämre skinkost som pålägg. Vi kunde konstatera att pizzorna på Kaj fortsatt är oslagbara! 

Idag hängs det på stranden Xiga som är känd för sitt helande och nyttiga vatten. Dessvärre är en av de magisk ingredienserna svavel vilket resulterar att lukten inte är att föredra. Men vad gör en inte för att bli fin? 

På Hemma hos Kaj rustas det för helg och några av de sista sommardagarna. Fullsatt uteservering, påfyllda rökmaskiner och kyld dryck där musiken spelar ikapp med skratten! Vi älskar att kunna vara en kvarterskrog med karaktär, kärlek och där våra gäster kommer åter för att ta del av den anda som finns hos oss. Att få höra skratten och se ansiktsuttrycken på vår glada gäster och stammisar gör allt arbete och hårt slit värt. Tack alla underbara gäster för att ni förgyller vår tillvaro och tillåter oss att fortsätta! 

För bokning av bord eller för större sällskap som önskar en stor entré, ölhinkar och/eller bubbel hör av er till telefonen

084466566

eller mail

info@hoskaj.se

 

”Välkomna in till en restaurang i början av skärgården men en del av stan!  Mitt paradis.”

Kaj

 

FullSizeRender.jpg

Pizza

IMG_3314.JPG

Youvetsi

 

Xiga

Xiga