Härliga dar, härliga sommardar!

Ja nu börjar sommaren komma till ett avslut för de flesta, jobbet och skolan väntar, ny klass, ny post eller nya arbetskollegor men kanske framförallt rutiner och en vardag som vi faktiskt kanske också har saknat. 

Med vardag återvänder saker som betytt lite extra och vissa är större guldkorn än andra. Guldkornet på Kaj är ju såklart våra fantastiska luncher och var inte oroliga! Strax drar de igång! 

Vår stjärnservitör och extra i allt André Gatu lämnar huvudstaden för att studera i Göteborg och nu planeras en avskedsfest för honom den 26e aug. Håll er uppdaterade för vi vet att både liveband, pool och DJ ska finnas på plats så det här vill ni ju inte missa! 

Större delen av Kaj-familjen är ute på äventyr runt om i Europa och i Asien för att samla på oss mer inspiration kring matlagning och för att vila upp oss. Helt enkelt semester. 

Så till alla stressade och nervösa vänner där ute, Hakuna Matata. Det löser sig! Kom inom till oss och försvinn för en kväll bland mat och dryck i världsklass. När allt annat känns osäkert vet då att vi på Hemma hos Kaj alltid står kvar, inte perfekta men oslagbara!

Nu fortsätter vi att semestra och pröva mat och vin, ni borde göra detsamma! 

Kaj

 

 

IMAGE.JPG
IMG_3249.JPG