Fest?

Efter dagens succélunch så har vi äntligen startat för á la carte! Feststämning och en känsla av helg ligger i luften vilket vi ser i restaurangen med  alla ljus och glansen från glasen tillsammans med dofterna från den nylagade maten. Musiken som spelar från högtalarna och från rökmaskinerna som står redo. Fest?

Hemma hos Kaj är känt för mycket men kanske framförallt för deras luxlösa, stora och intima fester där konceptet är en konstaterad succé och där vi med van och snabb hand styr festen och får den till precis det du önskar! Födelsedagsfester, barnkalas, namngivningar, begravningskaffe, personalfester eller stora släktmiddagar och glöm heller inte alla bröllop! Vi har gjort det förr, vi är vassa och har alltid glimten i ögat och inget är för stort eller smått för oss! Tema? Alla teman är gjorda flera gånger om, bodyshots är tillåtna och karaoke är aldrig ett problem, Stefan vår egna antilop är alltid med och ”fyrverkeri” ur drinkarna är standard! 

Så boka ditt möte redan nu för att säkra en fest hos oss! Januari är redan fullt och även halva februari. Ring idag; 084466566 eller maila info@hoskaj.se

Kom in! Känn er som hemma! Känn er värdefulla! Supa, äta eller dansa, oavsett så levererar vi hos Kaj alltid på oanade nivåer!

Kaj

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg