Ljuva lördag

Ja då är lördagen här och medan vi rullar in i en helg utan allt för mycket press och stress utan mer att komma igång. Komma igång för påsk, att ta ut utemöblerna, städa garderob och hem, se till att barn och vänner mår bra, rensa rabatter och börja träna. Äh, allt behöver faktiskt inte göras på en gång och kom ner till oss för en avkopplande drink, eller att få bli serverad mat, få bli uppmärksammad och ompysslad mellan all hets och stress därhemma. Hemma hos Kaj har inte bara Take Away på all mat utan även en fantastisk inspiration och stark hand över matlagningen. Hos oss får du chans att slappna av och bara va..ra.

Vi på Hemma hos Kaj styr inte bara á la carte och lunch utan även skräddarsydda fester, barnkalas, större mingel men även dop och begravningsmiddagar. För frågor och ev bokning ring - 084466566 Missa inte heller Valborgsfirandet som vi är värdar över 30 april

Nu, tar ni en paus och börjar snart röra er ner till oss. Hos oss finns en oas, en plats att bara få landa och mysa, få förstklassiga drinkar och mat! Vi syns där festen alltid börjar, gör succé och avslutas, här hos hos, Hemma hos Kaj.

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg