Lördags-feeling

Ja inte nog med att Nytorgsfestivalen blommar än en gång, solen lyser och alla är taggade till tusen, det är också lördag!

Hemma hos Kaj bjuder in till efterfest och middag för de tappra själar som behöver en liten promenad och ett andrum från festivalen eller helt enkelt för att steppa igång festen på allvar! Vi inbjuder till mat i världsklass, kylda roséflaskor och iskalla ölhinkar men också stora varma fräscha pizzor, bäst i stan med dofter från hela världen och även pampiga tapasbrickor och krämiga pastarätter! Kom inom och känn festivalkänslorna ta över! Hemma hos Kaj vet hur en fest ska hållas och  nu behöver vi endast er på plats! Rökmaskinerna blossar, discokulan snurrar och shotsbrickorna väntar passivt tills någon skriker - SHOTS!

Vill ni styra er fest här? Inga problem, vi utlovar en natt och kväll som era gäster aldrig kommer att glömma! Tema, mat, upplägg och dryck, ta det lugnt, vi är väl förberedda! Boka ert samtal idag på tel

084466566

mail

info@hoskaj.se

Förberedd er på att bli bländade av magi och kärlek och ikväll mest av discokulans ljus! Glad lördag och GLAD NYTORGSFESTIVALDAG!

Kaj

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_1786.JPG