Vem har inte drömt om att få anordna årets fest. En fest som aldrig glöms bort och som blir mallen för den ultimata festen i vänskapskretsen. En kanske önskar få ha den där 4 rätters middagen för att fira något riktigt stort som hänt. Släkt och vänner är bjudna och en vill imponera med fördrink, fyrarätters, storslagen tårta samt avec i världsklass till kaffet.
Begravningen har just varit och sällskapet önskar få en fin middag i en avslappnad, lugn miljö med fin musik och lite avskilt.
Barnet har fyllt år och ett kalas med tårta, pizzabuffé, chokladfontän, popcornmaskin är bara några av de få saker som sätter standarden på ett barnkalas här på Hemma hos Kaj
Oavsett Din eller Er dröm så kan vi fixa det! Vår festvåning har fixat dop, bröllop, begravningsmiddag, full moon party, Spanska mingelkvällar, Italiensk afton, 30/40/50/60/70/80/90 och 100 års fester som innehållit allt från mingel, bordsservering, bufféer, X-antal rätters, DJ, liveband, dessertbuffé, dansgolv, öppen bar, ostron, maskerad osv. Listan är lång men kan göras längre.
Oavsett om ni är ett sällskap på 250 eller 20 personer som vill abonnera hela lokalen eller bara ha en liten mindre del avskilt så är Festvåningen hos Kaj i Hammarbysjöstad det mest ultimata valet.
Här är allt möjligt!

Hemma hos Kaj´s festvåning i Hammarbysjöstad tar emot långt över 100 sittande gäster, 300 stående redo för klubb, dans och bar.
Vi har en veranda ut mot vattnet där vi kan placera 120 sittande gäster för utsikt över de förbipasserande båtarna. Chans till långbord eller små ö-grupper och såklart dansgolv.
Vi har tillgång till ljud, ljus och rökmaskin för en riktig hårdrockskonsert, möjlighet att koppla upp sig som liveband eller som DJ. (Vi har en fenomenal hus-DJ som aldrig gjort ett sällskap besviket och han står mer än gärna till ert förfogande!) Såklart finns också möjlighet till Spotify.
Vi strävar alltid att undvika tråkiga extrakostnader som lokalhyra eller städning så boka in ert möte redan nu så kommer vi överens om ett upplägg som passar just Dig/Er.

Vi vill ge er valuta och en upplevelse som Ni sent ska glömma!
Kom ihåg, är Ni nöjda då är Vi överlyckliga!
Kaj
 

 

Dryckespaket 1

1 gl Cava

2 gl vin

Kaffe

235 kr/p

 

Dryckespaket 2

1 gl Cava 

2 glas vin

Kaffe & Avec

345 kr/p

 

 

Vad kan man då lägga till?

Hos oss kan vi givetvis skräddarsy er fest som ni vill ha den. Vi har möjlighet att ordna med tält, vickning, blomsterdekorationer m.m. Kontakta oss gärna för offert.