Rosétorsdag!

Ja efter en fin lunch så klappar vi om och gör oss i ordning för á la carte och vi har ändrat oss. Vem behöver varm choklad när det finns rosé ? Såklart finns varm choklad kvar, vi såg bara till att sätta rosét på kylning! 
Gl rosé 70:-
Kopp varm choklad med grädde 45:-

Varmt välkomna in för något gott att dricka eller massor att äta!
Hemma hos Kaj har allt och vi gör det glatt på vårt sätt!
Kaj

Morgonstund har guld i mun

Med en solig men lite kall dag framför oss så gör vi i ordning varm choklad till alla ni som vill komma in och värma er hos oss!
Vi slår upp dörrarna för LUNCH nu kl 11.00 och sedan för á la carten kl 17.00!
Jag har hört att favoriten ikväll är den spanska Montelciego Reserva: Rioja. Ska tydligen vara perfekt med vår entreôte. Ja ni får helt enkelt komma in och prova. Vi väntar på er med öppna armar och varm choklad!

Välkomna till en restaurang med det lilla extra!
Kaj

Vårkänsla

Ja, ryktena stämmer! Uteserveringen är äntligen ett faktum och rosén är framtagen, askfaten avdammade och även fast det inte är som under sommarsäsongen så är det mysigt och intimiteten är påtaglig. En kan säga att det är vår nya VIP hörna, utsikten är densamma och lugnet är fortfarande där! Välkomna förbi på kaffe, rosé, öl eller nötter sky is the limit!

Helgen innehöll faktorer som ett barnkalas och gjorde mer än succé där ballongfäktning och popcornkross togs till en helt ny nivå. Vi besökte Carlsberg, (då i egenskap som vår egen cateringfirma AAA-catering) för att fira St Patrick´s Day och det bjöds på ostron, Black Velvet, mingelmat och dessert! Sedan var det dags för 30 årsfest där födelsedagsbarnet inte hade en aning om vad som väntade. Det bjöds på trerätters, tequila-shots och förste servitören som både dansade och föll från bordet i de olika tonartshöjningarna. Vi fanns med under Angelica Wiiks vernissage med vår mingelmat och tårtor och oj vad mycket folk det var. Angelica strålade ikapp med sina konstverk och vi hade äran att ha henne hos oss både på kvällen efter vernissagens första dag och även under brunchen. Hennes vernissage fortsätter ända fram till den 25e mars och har ni inte sett den än så ta er dit! Birkagatan 28B är adressen. Brunchen igår var hektisk man ack så trevlig och några av gästerna stannade i flera timmar. Vår egen Brunchtallrik sålde som smör och kritikerna hyllade den till skyarna, dessertbordet hade maxats och det var inte bara små barn som var förstummade.

Idag är det dags för LUNCH som öppnar kl 11.00 som vanligt och vår Á la carte öppnar imorgonkväll. Ja inget ovanligt där.

Imorgon kommer vår älskade Frispelsteater på besök och jag hörde rykten om Pizzabuffé, nya låtar och improvisation när den är som bäst! Detta är värt att komma ner och kolla på!

Välkomna in till en restaurang som redan har en liten uteservering, där maten är i världsklass och dit hunden, ja ALLA är välkomna och där servitören sjunger och dansar på borden. 
Nu går vi in i en ny vecka och oj vad vi är peppade!

Kaj

Vernissage!

kväll slår inte portarna upp för bara Kaj utan också för Angelica Wiik, vår favoritkonstnär och även familj! Ja idag är det dags för vernissage och AAA-Catering finns på plats! Mat i massor och succé är bara förnamnet, vi är där och det borde även ni!

18/3

Birkagatan 28 B är adressen!

12.00-17.00!

Det är det värt!

Välkomna till en restaurang som inte är som alla andras!

Kaj!

Tillökning

Ja Hemma hos Kaj ska få tillökning och då är det inte bara personalstyrka vi pratar om. Det gamla hisschaktet görs om till babyroom, ett nytt öl och läsk förråd byggs, vinkällaren står snart färdig och menyerna har tryckts samt att köket målas om. Kaj satsar på stort och 2017 är absolut vårt år.

Ikväll står det AW på schemat och en och en annan drink är vi beredda på att skaka och blanda. Välkomna in hos oss oavsett om det är för en pizza, en öl, shot eller 3 rätters och champagne. Kom ihåg. Hos oss får ni göra lite som ni vill och såklart ska hunden med men först, det serveras LUNCH kl 11.00!
Vi ses!
Kaj

Födelsedag

I vår lilla Kajfamilj har vi två som fyller år och detta firas med en gigantisk fest nu på lördag! Se därför till att vara här på söndagen för vår extravaganta lyxbrunch den kommer att bli riktigt vass!

De nya menyerna är skrivna och tryckta, det har ätits tårta på jobbet och snön faller utanför! Man kan säga att det är en otroligt bra onsdag för oss på Hemma hos Kaj!

Kom och mys hos oss! Här är alla välkomna! 
Kaj

Frispelsteatern

Då var det äntligen dags igen för vår älskade frispelsteater att inta restaurangen och vår egna scen!
 HAPPY HOUR i baren 18:00-19:00 – flasköl/cider för 45 istället för 65!
Detta vill man helt enkelt inte missa!

Välkomna in till en kväll fylld med skratt, skönsång, vitsiga ordvitsar och prisbelönt pizza det kommer att bli dramatiskt!

Plats: Hemma hos Kaj Tisdagen 7/3
Tid: 19:00
Inträde ordinarie: 100 kr
Inträde student/arbetslös/pensionär: 60 kr
Betalning: på plats, kontant eller swish

Då var det dags! Syns bland stolarna och hundarna, ja
 Alla är välkomna!
Kaj

Lördgsöppet

Efter en vecka fylld med sportlov för Stockholmsborna så har det varit allt annat än lugnt! Många glada och nöjda lunchgäster har avlöst de hungriga och förväntansfulla á la carte gourmanderna.
Vi tänker att detta beror på det fantastiska vårvädret som sakta är i antågande, vasaloppshysterin och såklart lovledigt med chans att unna sig det lilla extra!
Därför har Kaj med stab beslutat att vi imorgon öppnar redan kl 13.00 för att fira och hylla våren, mellos upptakt mot finalen och blåbärsloppet i Mora.
Ikväll är det pizzahäng på restaurangen och vi stormtrivs! 
Välkomna in!
Kaj